Pages

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

3 προϊόντα περιποίησης ιδανικά για λιπαρές επιδερμίδες

Η λιπαρή επιδερμίδα ταλαιπωρεί πάρα πολλές από εμάς. Εγώ ανήκω μάλιστα στην μικρή υποκατηγορία η οποία έχει μεν μικτή-λιπαρή επιδερμίδα αλλά έχω ταυτόχρονα και ευαίσθητο δέρμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να βρω εύκολα τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων τα οποία θα βοηθήσουν την επιδερμίδα μου να εξισορροπήσει αλλά ταυτόχρονα δεν θα της προκαλέσουν ευαισθησία. Έτσι λοιπόν έχω ενθουσιαστεί με τα τρία αυτά προϊόντα τα οποία πιστεύω θα λατρέψετε κι εσείς.

3 skincare products for oily skin

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Η μάσκα που εμπιστεύομαι για βαθύ καθαρισμό

H Clear Skin Tea tree oil Rescue Mask της Seventeen είναι η μάσκα που εμπιστεύομαι για βαθύ καθαρισμό τον τελευταίο καιρό και νιώθω ότι πρέπει να την γνωρίσεις καλύτερα.

Rescue Mask Seventeen Cosmetics

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

48 νέες αποχρώσεις κραγιόν της #NYXCosmeticsGreece

Σε ένα ξεχωριστό event η Nyx Cosmetics Greece μας παρουσίασε 48 νέα κραγιόν. 24 suede matte lipstick και 24 sliptease lip lacquer. Αποκλείεται να μην βρείτε ένα αγαπημένο ανάμεσα τους. Για την ακρίβεια, θα είναι δύσκολο να παραλείψετε έστω κι ένα από την wish list . Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω πάθει.
NYX Greece event


Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Multimasking τι είναι και γιατί να το δοκιμάσεις

Είναι τώρα αρκετό καιρό που έχω στα χέρια μου και δοκιμάζω δύο μάσκες της L'Oreal Pure Clay σειράς. Και η αλήθεια είναι ότι συνδυάζοντας τες κατάλαβα ότι ίσως έχω βρει τον ιδανικό τρόπο καθαρισμού για την επιδερμίδα μου.
L'Oreal L' OREAL PARIS Pure Clay mask

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

5 Προϊόντα που αγάπησα μέσα στο καλοκαίρι

Το καλοκαίρι μπορεί να μην ακολουθώ απαραίτητα την ίδια beauty routine με τον υπόλοιπο χρόνο. Οι ανάγκες σε περιποίηση και μακιγιάζ άλλωστε αλλάζουν. Έτσι είναι εύκολο να ξεχωρίσω μερικά προϊόντα που ειδικά φέτος το καλοκαίρι τα αγάπησα και τίμησα ιδιαίτερα.
Products I loved this summer