Pages

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Οι 5 πιο hot προορισμοί για να αποδράσεις με το ταίρι σου το φετινό χειμώνα

Εδώ και μερικές μέρες ο καλός μου με έχει φάει να πάμε κάπου για ένα τριήμερο. Και είμαι κι εγώ και ψάχνω σαν τρελή να δω που θα ήταν το ιδανικό μέρες για να αποδράσουμε. Εδώ λοιπόν έχω μαζέψει τις 5 επιλογές μας για χειμερινές αποδράσεις. Από εσένα θέλω να με βοηθήσεις. Που μας προτείνεις τελικά να πάμε;
person holding woman's hand on top of hill

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Όχι Δεν είσαι Brand Ambassador κουκλίτσα μου

Αφορμή για αυτό το άρθρο ήταν το μυριοστό μήνυμα που έλαβα ως διαχειρίστρια της σελίδας και του προφίλ μιας επιχείρησης με την οποία συνεργάζομαι και που ένας νεαρός κύριος αποφάσισε να στείλει ένα στεγνό μήνυμα και να λέει ότι είναι Brand Ambassador και ότι θέλει να του στείλουν δωρεάν προϊόντα για να τα διαφημίσει. Μισό λεπτό για να συνέλθω; Τι είπε το άτομο; Δυστυχώς κάτι που πολλά ακόμα, στην πλειοψηφία τους κορίτσια, αλλά και πολλά αγόρια, έχουν κάνει. Νομίζω όμως ότι είναι ξεκάθαρο ότι κάπου έχουν μπερδευτεί κι ίσως χρειαστεί να μπει μια τάξη. Ας τολμήσω να θέσω το θέμα επί τάπητος εγώ λοιπόν. Όχι κουκλίτσα μου (ή κούκλε μου για τα αγόρια) δεν είσαι Brand Ambassador. Μάθε εδώ τι είναι brand Ambassador και μετά ξαναμιλάμε.
Brand Ambassador definition

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

H Pet Friendly πλευρά του Costa Navarino

Πριν ακριβώς από δύο εβδομάδες είχα την χαρά να κερδίσω έναν διαγωνισμό της Oriflame Greece και να βρεθώ στο Costa Navarino για να συμμετέχω στις εκδηλώσεις του Navarino Challenge. Ένα family oriented luxury ξενοδοχείο μου είχαν πει ότι είναι. Εγώ όμως ανακάλυψα ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη και στους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Έχει μια pet friendly πλευρά που προσωπικά, ως σκυλομάνα, εκτίμησα ιδιαίτερα.

Costa Navarino

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Σαραντάρησες κι εσύ; Ίσως αξίζει να δοκιμάσεις τον Powerful Strength Line Reducing Concentrate

Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ έναν αγαπημένο ορό από την Kiehl's. Είχα και στο παρελθόν χρησιμοποιήσει τον Powerful Strength Line Reducing Concentrate αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε τώρα και επανήλθα ξανά. Ίσως μεγάλωσα αρκετά, ώστε να τον εκτιμήσω όπως του αξίζει.


Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

H φθινοπωρινή Wild earth collection της CND έρχεται να μας συναρπάσει

Η φθινοπωρινή παλέτα στα νύχια, προστάζει ζεστά και γήινα χρώματα. Η CND με τη ΝΕΑ “WILD EARTH the collection” έχει ενσωματώσει τη χρωματική ατμόσφαιρα της εποχής και με τις 6 νέες, απλές, αλλά μοναδικές της, αποχρώσεις.

CND_WILD_EARTH_FALL_2018_DIGITAL_SOCIAL_CAMPAIGN_HEROS-V1-3.jpg