Pages

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Newsletter! Σε τι χρησιμεύει και τι πρέπει να προσέξουμε εμείς οι bloggers

Στο άρθρο μου στο Edityourlife έγραψα αναλυτικά γιατί είναι χρήσιμο να βάλεις newsletter στο Blog σου. Για μένα ο σημαντικότερος παράγοντας για εμάς τις Bloggers είναι το χτίσιμο ενός ισχυρού community και οι αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες, όπως επίσης και η αύξηση των επισκέψεων στο Blog. Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους 5 λόγους για να αποκτήσεις newsletter. Εδώ θα σου μιλήσω για όλα όσα πρέπει να προσέξεις όταν το φτιάχνεις.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

H&M STUDIO S/S 2019

Το H&M Showroom μετατράπηκε για λίγες ώρες σε ένα λαμπερό, περιπετειώδες σκηνικό εμπνευσμένο από το δραματικό στοιχείο της ερήμου Sedona στην Αριζόνα, από την οποία είναι επηρεασμένη η συλλογή H&M Studio για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, με τίτλο “The Glam Explorer”.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

3 + 1 νέα αγαπημένα μου προϊόντα από την Seventeen

Η Seventeen είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες. Αρχικά γιατί είναι ελληνική αλλά περισσότερο γιατί έχει τα περισσότερα αγαπημένα μου προϊόντα στις συλλογές της και πρόσφατα ήρθαν στα χέρια μου τρία νέα προϊόντα της (και ένα παλαιότερο) τα οποία με ξετρέλαναν πραγματικά. Μιλάω για το Body oil και Body mist Purple Magic, καθώς και το gel ματιών eye area anti-puffing gel. Τρία προϊόντα που δεν είχα δοκιμάσει ξανά και που κυριολεκτικά λάτρεψα και ένα που ξανά θυμήθηκα πόσο αγαπούσα.


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Acnormal Tinted cream review, ελαφριά κάλυψη και προστασία για τις ακνεϊκές επιδερμίδες

Με μια ειδικά σχεδιασμένη, για τις ανάγκες της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας  ενυδατική κρέμα με χρώμα, η Helenvita κυκλοφορεί την Acnormal Tinted cream. Με SPF 15 για προστασία από τον ήλιο, η ενυδατική αυτή κρέμα με χρώμα ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος της λιπαρής επιδερμίδας και καλύπτει τις ατέλειας δίνοντας ματ όψη στην επιδερμίδα.