Pages

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

17 φθινοπωρινά κομμάτια που θέλω να αγοράσω τώρα

Άργησα λίγο να μπω σε φθινοπωρινό mood αλλά φταίει κι ο καιρός που δεν είχε αποφασίσει τι θα κάνει. Μάλλον περίμενε την φθινοπωρινή ισημερία. Ήδη όμως έχω βρει μερικά κομμάτια που έχω πεισθεί ότι χρειάζομαι για να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου φέτος το φθινόπωρο. Πάμε να τα δούμε μαζί.


Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Οι 5 +1 καλύτερες προσφορές της εβδομάδας σε PLus size ρούχα

Έψαξα και βρήκα τα 5+1 καταστήματα (online και μη) που τρέχουν προσφορές σε plus size ρούχα, προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις.
5 PLUS SIZE SALES

Τι να φορέσεις σε ένα Κυριακάτικο πικνίκ #Plussize

Ξέρω τι σημαίνει να μην έχεις τι να φορέσεις ειδικά επειδή είμαι plus size και δεν βρίσκω εύκολα ρούχα που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μου. Όμως στην Parabita, έχω βρει την ποικιλία που αναζητούσα και πλέον δεν μπορώ να αρνηθώ μια πρόσκληση για πικνίκ με φίλους, ενώ ταυτόχρονα θα αισθάνομαι όμορφα και άνετα με ότι φοράω.
picnic outfit

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Μαλλιά με πλούσιο όγκο στην στιγμή με το Kmax Volumizing Root Spray

Με το KMax Milano Volumizing Root Spray & Dry Shampoo μπορώ να έχω όγκο στην στιγμή χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Και πίστεψε με όταν το πρωί βιάζεσαι να είσαι έτοιμη σε 15' λεπτά, τα τέλεια μαλλιά στην στιγμή είναι η καλύτερη λύση. 
KMax Milano Volumizing Root Spray & Dry Shampoo

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

«Πόλη Γένους Θηλυκού» Ένα φωτογραφικό λεύκωμα αφιερωμένο στη γυναίκα της Θεσσαλονίκης

«Πόλη Γένους Θηλυκού»  

Ένα φωτογραφικό λεύκωμα αφιερωμένο στη γυναίκα της Θεσσαλονίκης

Tzimas Cosmetics - Thessaloniki coffee table book

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Nivea SUN UV Face Sensitive Soothing - Αντηλιακή προστασία και για την μη ανεκτική στον ήλιο επιδερμίδα

Η νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου Sun face Sensitive Soothing της NIVEA, είναι ιδανική για την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας. Γιατί μπορεί να έχω λιπαρή επιδερμίδα αλλά η επιδερμίδα μου είναι και ευαίσθητη.


Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

NOVAGE ECOLLAGEN Έως και 49% άμεση μείωση ρυτίδων

Η πολυαγαπημένη μου σειρά Novage Ecollagen της Oriflame επέστρεψε ανανεωμένη με περισσότερα οφέλη από ποτέ. Γνωρίστε την Novage Ecollagen Wrinkle Power. 
Novage Ecollagen Wrinkle Power


Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Η εμπειρία της σειράς Organic της Bioselect

H σειρά Organic της Bioselect, εξειδικευμένη για κάθε τύπο δέρματος, φροντίζει απλά, φυσικά αλλά και αποτελεσματικά την επιδερμίδα χάρη στο μαγικό βότανο της Κρήτης, το Δίκταμο.  Ο συνδυασμός του Δίκταμου και του Ελαιολάδου χρησιμοποιούνταν στην αρχαία Κρήτη ως γιατροσόφι για την επούλωση πληγών, την απάλυνση των ερεθισμών και για τη γενικότερη προστασία της επιδερμίδας, λόγω των αντισηπτικών και αναπλαστικών του ιδιοτήτων. 


Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

CND - My sweet escape - Ανοιξιάτικη αφύπνιση των αισθήσεων

H CND Κυκλοφόρησε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή My Sweet Escape και είναι κυριολεκτικά η Ανοιξιάτικη αφύπνιση των αισθήσεων. Συνδυάζει τον κλασικό ρομαντισμό με τις σημερινές τάσεις του Nail Fashion.



Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Η νέα αντηλιακή σειρά της Caudalie Προστατεύει την φύση και εμάς

Μια αντηλιακή σειρά που προστατεύει την επιδερμίδα από τον ήλιο, με σεβασμό στη φύση!
Η Caudalie έχει μειώσει τη χρήση των επιβλαβών φίλτρων στις συνθέσεις της, για να προσφέρει ολοκληρωμένη και υψηλή προστασία χωρίς συμβιβασμούς. Οι συσκευασίες της αντηλιακής σειράς είναι φιλικές προς το περιβάλλον, αφού είναι κατασκευασμένες από πλαστικό φυτικής προέλευσης ή είναι ανακυκλώσιμες.

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

NUTRILITE DOUBLEX το νέο, κορυφαίας ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής

Η ανανεωμένη φόρμουλα του συμπληρώματος διατροφής NUTRILITE DOUBLEX , σε ακόμα μικρότερες ταμπλέτες για ευκολότερη κατάποση, περιέχει PhytoBlend, ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα 22 φρούτων, λαχανικών και βοτάνων που δεν είναι πάντα εύκολο να καταναλώσει κανείς καθημερινά. Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής βοηθά στην κάλυψη πιθανών ελλείψεων στην καθημερινή διατροφή, προσφέροντας 12 βασικές βιταμίνες, 10 βασικά μεταλλικά στοιχεία και σημαντικά φυτοθρεπτικά συστατικά και από τις 5 χρωματικές ομάδες.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Newsletter! Σε τι χρησιμεύει και τι πρέπει να προσέξουμε εμείς οι bloggers

Στο άρθρο μου στο Edityourlife έγραψα αναλυτικά γιατί είναι χρήσιμο να βάλεις newsletter στο Blog σου. Για μένα ο σημαντικότερος παράγοντας για εμάς τις Bloggers είναι το χτίσιμο ενός ισχυρού community και οι αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες, όπως επίσης και η αύξηση των επισκέψεων στο Blog. Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους 5 λόγους για να αποκτήσεις newsletter. Εδώ θα σου μιλήσω για όλα όσα πρέπει να προσέξεις όταν το φτιάχνεις.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

H&M STUDIO S/S 2019

Το H&M Showroom μετατράπηκε για λίγες ώρες σε ένα λαμπερό, περιπετειώδες σκηνικό εμπνευσμένο από το δραματικό στοιχείο της ερήμου Sedona στην Αριζόνα, από την οποία είναι επηρεασμένη η συλλογή H&M Studio για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, με τίτλο “The Glam Explorer”.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

3 + 1 νέα αγαπημένα μου προϊόντα από την Seventeen

Η Seventeen είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες. Αρχικά γιατί είναι ελληνική αλλά περισσότερο γιατί έχει τα περισσότερα αγαπημένα μου προϊόντα στις συλλογές της και πρόσφατα ήρθαν στα χέρια μου τρία νέα προϊόντα της (και ένα παλαιότερο) τα οποία με ξετρέλαναν πραγματικά. Μιλάω για το Body oil και Body mist Purple Magic, καθώς και το gel ματιών eye area anti-puffing gel. Τρία προϊόντα που δεν είχα δοκιμάσει ξανά και που κυριολεκτικά λάτρεψα και ένα που ξανά θυμήθηκα πόσο αγαπούσα.


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Acnormal Tinted cream review, ελαφριά κάλυψη και προστασία για τις ακνεϊκές επιδερμίδες

Με μια ειδικά σχεδιασμένη, για τις ανάγκες της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας  ενυδατική κρέμα με χρώμα, η Helenvita κυκλοφορεί την Acnormal Tinted cream. Με SPF 15 για προστασία από τον ήλιο, η ενυδατική αυτή κρέμα με χρώμα ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος της λιπαρής επιδερμίδας και καλύπτει τις ατέλειας δίνοντας ματ όψη στην επιδερμίδα.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Dalon Snail Face Serum Total Botox, Ένας ορός μα τι ορός

Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει τον ορό Snail Face Serum Total Botox της Dalon Cosmetics με έκκριμα σαλιγκαριού, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, αλλά αν ακόμα το σκέφτεσαι, μάλλον πρέπει να διαβάσεις λίγο παραπάνω.


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Little Secrets: Μικρά μυστικά περιποίησης ή Πως μπορεί ένα απλό αρωματικό κερί σόγιας να ενυδατώσει την επιδερμίδα σου

Πριν μερικούς μήνες δημιουργήθηκε η εταιρεία Little Secrets. Είναι το δημιούργημα δύο φιλενάδων οι οποίες θέλησαν να βάλουν σε πράξη την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους συνεισφέροντας η κάθε μια με διαφορετικές γνώσεις και δίνοντας μας ένα νέο Brand περιποίησης βασισμένο σε φυσικά υλικά και με στόχο να περιποιηθούν την  επιδερμίδα μας αγκαλιάζοντας την ταυτόχρονα με μοναδικά αρώματα.
Little secrets Greek soy candles

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Πως οργανώσαμε την 1η κοπή πίτας των Greek Women Bloggers

Και πόσο τελικά μέτρησε η σωστή επικοινωνία με τις εταιρείες που μας στήριξαν.
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η 1η κοπή πίτας των Greek Women Bloggers. Ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε από καιρό, ήδη από την πρώτη πρώτη συνάντηση του Edityourlife magazine πριν χρόνια, όταν ήταν ακόμα στην συντακτική μας ομάδα η Ελευθερία και η Τζίνα.
1η κοπή πίτας των Greek Women Bloggers.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Τα 5 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει ποτέ να μοιράζεσαι

Ως γυναίκες μας αρέσει να μοιραζόμαστε με τις φίλες μας το μακιγιάζ μας. Μερικές φορές όμως αυτό μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα. Κι όταν τα προβλήματα είναι υγείας, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε πριν μοιραστούμε οτιδήποτε.

5 beauty products you should never share