Τα πιο σημαντικά πράγματα στην προετοιμασία ενός γάμου..... γενικώς!!!!


  1.  Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να κατανοήσετε ότι ο γάμος αυτός γίνεται για εσάς. Έτσι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. Δυστυχώς πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν πέραν από την γνώμη τους και την συμβουλή τους να σας επιβάλλουν το γούστο τους και τις ορέξεις όσον αφορά το πως θα πρέπει να είναι ο γάμος σας. Βάλτε τους στην θέσης οτυς ή φερθείτε διπλωματικά πείτε ναι και κατόπιν γράψτε τους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Ο Γάμος είναι δικός σας τελεία και παύλα. Και θα πρέπει να κάνετε ότι γουστάρετε στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Σε όποιον δεν αρέσει αυτό... Ξύδι πολύ πριν το βραδυνό.
  2. Μην καλείτε ανθρώπους που δεν θέλετε στο γάμο σας. Εκτός από την κακιά ενέργεια που υπάρχει στον αέρα και την κακολογία που θα ρίξουν γιατί τίποτα δεν τους αρέσει, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποστείτε την παρουσία ατόμων που δεν μοιράζονται την χαρά σας. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι σε ανθρώπους που δεν γουστάρετε και δεν σας γουστάρουν.
  3. Μην ξεχάσετε να φάτε την ημέρα του γάμου σας. Είναι δύσκολη μέρα και θα είστε στην πρίζα από το πρωί αλλά μέχρι την ώρα της δεξίωσης θα πρέπει να έχετε φάει κάτι για μεσημεριανό. το πιο πιθανόν είναι να μην προλάβετεή να μην έχετε όρεξη να φάτε στην δεξίωση. Οπότε μπορείτε να ετοιμάσετε ή ακόμη καλύτερα να ζητήσετε να σας ετοιμάσουν κάτι απλό και θρεπτικό (αποφύγετε τις σαλάτες γιατί δεν ξέρετε πότε θα χρειαστείτε να πάτε στην τουαλέτα). Ίσως μια ελαφριά μακαρονάδα ή λίγο Ρύζι. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν ζαλάδες και αδιαθεσίες.
  4. Μην αγχώνεστε και μην συγχίζεστε αν κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Σε κάθε μεγάλο event υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα κάτι να πάει στραβά. Θα πρέπει να πείτε στον εαυτό σας ότι οτιδήποτε μπορεί να συμβεί και να τα αντιμετωπίσετε όλα με χιούμορ και καλή διάθεση. Θα βοηθούσε αν είχατε αναθέσει σε κάποιον διοργανωτή τον γάμο αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον έμπιστο σας να σάς βοηθήσει και έτσι εσείς να αφοσιωθείτε στον εαυτό σας.
  5. Μην ξεχάσετε να έχετε εναλλακτικές λύσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε κάτι να πάει στραβά είναι να το προβλέψουμε και χρήσιμο είναι να έχουμε ήδη έτοιμες τις λύσεις σε περίπτωση κρίσης. (πχ ομπρέλες και τέντες σε περίπτωση βροχής)
  6. Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε όλους τους συνεργάτες και προμηθευτές(κομμωτήριο, ανθοπωλείο, χώρο δεξίωσης, catering ακόμα και την εκκλησία). Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
  7. Μην ξεχάσετε να στείλετε ευχαρηστήριες κάρτες. Αν και είναι κάτι που ελάχιστοι πλέον κάνουν σίγουρα είναι ότι πιο όμορφο για τους καλεσμένους που σας θυμήθηκαν και σας τίμησαν. Μπορείτε να τα παραγγείλετε μαζί με τις προσκλήσεις για να είναι στο ίδιο ύφος και στυλ. Επίσης μπορείτε αν θέλετε αντί να τα στείλετε να τα βάλετε στο τραπέζι μαζί με ένα λουλούδι. Είναι σίγουρα κάτι που θα προσθέσει στην διακόσμηση των τραπεζιών αλλά και σίγουρα θα κερδίσει την εκτίμηση όλων.
  8. Προσπαθήστε να αποφύγετε το πολύ αλκοόλ. Σίγουρα δεν είναι ωραίο θέαμα μια νύφη λιώμα στο μεθύσι. Καλό είναι να περιορίσετε και την κατανάλωση των καλεσμένων σας ή να προνοήσετε για την ασφαλή επιστροφή τους.
  9. Μην αργήσετε... Και δεν εννοούμε κάτι λίγο για να γελάσουμε κορνάροντας έξω από την εκκλησία. Θυμηθείτε ότι αν η δεξίωση άκολουθεί του τραπεζιού όσο χρόνο και να έχετε υπολογίσει ενδιάμεσα για χαιρετισμούς και φωτογραφίες .. πάντα θα χρειαστεί κάτι παραπάνω.
  10. Το πιο σημαντικό απ' όλα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΤΟ όσο περισσότερο μπορείτε!!!!! Είναι η μέρα σας!!!

1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...