DISCLAIMER


Αν και για καιρό θεωρούσα περιττό ένα disclaimer (αποποίηση / αποκήρυξη ευθυνών)  σε ένα blog νομίζω ότι τα σημεία των καιρών το κρίνουν απαραίτητο. 

Δεν είμαι επαγγελματίας αισθητικός ή μακιγιέζ ή οτιδήποτε άλλο. Τα όποια μαθήματα - θεατρικού μακιγιάζ- έχω παρακολουθήσει ήταν στα πλαίσια της δραματικής σχολής που φοίτησα. Ωστόσο έχω μια ιδιαίτερη αγάπη , από παιδί, σε όλα τα προϊόντα περιποίησης και ήμουν πάντα (και πιθανότατα θα συνεχίσω να είμαι) δεινή καταναλώτρια των προϊόντων αυτών. Ότι ξέρω είναι γνώση που αποκτήθηκε με τα χρόνια επαφής με άπειρα προϊόντα (είπαμε δεν είμαι παιδί πια). Πρόσφατα παρακολούθησα μαθήματα επαγγελματικού μακιγιάζ σε σχολή για να συμπληρώσω τις γνώσεις μου , να τις διορθώσω και φυσικά να εξελίξω την τεχνική μου. Θεωρητικά μπορώ να λογίζομαι επαγγελματίας με το χαρτί της αποφοίτησης μου από την σχολή μακιγιάζ, αλλά προτιμώ να αφήσω τους τίτλους για τους πιο ταλαντούχους απομένα. Προτιμώ να είμαι μια ερασιτέχνης, άλλωστε ερασιτέχνης σημαίνει εραστής της τέχνης.

Τα περισσότερα προϊόντα τα οποία σας δείχνω τα έχω αγοράσει με ΔΙΚΑ μου χρήματα. Άλλωστε σας είπα ότι είμαι skin care & makeup junkie (μέσες άκρες ίσως περισσότερο skin care). Ωστόσο λόγω του Blogging αλλά και του Youtubing έχω την ευκαιρία να δοκιμάζω κάποια προϊόντα που μου στέλνουν κάποιες εταιρίες ΔΩΡΕΑΝ. Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω ότι το ότι έχω δεχτεί κάποια προϊόντα δωρεάν δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα τα δημοσιοποιήσω είτε ότι θα μου αρέσουν. 

Αν είστε εταιρεία ή PR γραφείο και θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μπορείτε να μου στείλετε email εδώ

Αν είστε αναγνώστες και διαβάζετε αυτό το κείμενο επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω ότι πρόθεση μου είναι να σας μεταφέρω την εμπειρία μου και να μοιραστώ μαζί σας την ειλικρινή άποψη μου για κάθε προϊόν (είτε μου έχει σταλεί είτε το έχω αγοράσει μόνη μου). Είναι βασική μου αρχή να μην επηρεάζομαι από εξωτερικούς παράγοντες και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω την αξιοπιστία του blog μου και του καναλιού για μικρότητες. Δεν ζω από το blogging ούτε από το youtubing και δεν πληρώνομαι από τις εταιρείες για να τις διαφημίζω. Λέω την άποψη μου και μοιράζομαι την γνώμη μου μαζί σας. Ωστόσο, η επιδερμίδα του καθενός είναι διαφορετική. Άλλος έχει ευαίσθητη, άλλος ξηρή, άλλος λιπαρή. Αν κάτι δεν έχει λειτουργήσει σε μένα δεν πάει να πει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει σε άλλον. Και το αντίθετο φυσικά. 

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο αλλά και γιατί έχω υψηλή αίσθηση της ανακύκλωσης, τα περισσότερα προϊόντα που δεν κάνουν σε μένα τα προωθώ σε φίλους και συγγενείς λιγότερο "τυχερούς", οι οποίοι ωστόσο μπορεί να τα λατρέψουν γιατί σε αυτούς ταιριάξανε καλύτερα.

Τέλος, να προσθέσω ότι οι φωτογραφίες, όπως και τα κείμενα που έχω αναρτήσει είναι δικά μου και επομένως είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει σαφή αναφορά στις πηγές είτε με link στο σύνδεσμο επάνω στην φωτογραφία είτε με αναφορά σο τέλος του κειμένου. Φωτογραφίες που αποτελούν συνοδευτικά δελτίων τύπου, αναφέρονται ως υλικό δελτίου τύπου. Φωτογραφίες που τις έχω πάρει από Image banks όπου δίνονται δωρεάν ελεύθερες από πνευματικά δικαιώματα η αναφορά σε αυτές γίνεται κατά βούληση, εκτός και αν υπάρχει άλλος όρος απόκτησης τους. Για τον λόγο αυτό απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του εκδότη, δηλαδή εμένα.

Διαβάστε εδώ την πολιτική απορρήτου του ιστολογίου μου.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και την αγάπη σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...