Η νέα αντηλιακή σειρά της Caudalie Προστατεύει την φύση και εμάς

Μια αντηλιακή σειρά που προστατεύει την επιδερμίδα από τον ήλιο, με σεβασμό στη φύση!
Η Caudalie έχει μειώσει τη χρήση των επιβλαβών φίλτρων στις συνθέσεις της, για να προσφέρει ολοκληρωμένη και υψηλή προστασία χωρίς συμβιβασμούς. Οι συσκευασίες της αντηλιακής σειράς είναι φιλικές προς το περιβάλλον, αφού είναι κατασκευασμένες από πλαστικό φυτικής προέλευσης ή είναι ανακυκλώσιμες.

Η Caudalie έχει μειώσει τη χρήση των επιβλαβών φίλτρων στις συνθέσεις της, για να προσφέρει
ολοκληρωμένη και υψηλή προστασία χωρίς συμβιβασμούς τόσο στην προστασία της επιδερμίδας όσο και της φύσης. Μετά από εκτενή έρευνα, έχει καταφέρει να απαλείψει τα χημικά φίλτρα για τα οποία υπάρχει υπόνοια ότι προκαλούν ενδοκρινικές διαταραχές, όπως το octinoxate και το octocrylène, φίλτρα με τη μορφή νανοσωματιδίων, καθώς θεωρούνται τοξικά για το θαλάσσιο περιβάλλον, ειδικά η οξυβενζόνη (oxybenzone)  και η οκτινοξάτη (octinoxate), που ρυπαίνουν χιλιάδες κοράλλια κάθε χρόνο.

Ένα νέο πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό σύμπλοκο.
Μετά την έκθεση στον ήλιο, οι ακτίνες UVB προκαλούν στην επιφάνεια της επιδερμίδας εγκαύματα, ενώ η UVA ακτινοβολία, η οποία διεισδύει βαθιά στο δέρμα, είναι υπεύθυνη για τη φωτογήρανση και μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμες βλάβες επηρεάζοντας τα επίπεδα του κολλαγόνου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία ρυτίδων, χαλάρωση ή εμφάνιση καφέ κηλίδων. Αυτή η πρόωρη γήρανση του δέρματος μπορεί να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη και επιβλαβής για το DNA, προκαλώντας ακόμα και καρκίνο.

Η Caudalie έχει αναπτύξει ένα νέο πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα(δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ. PCT / FR2016 / 052294),το οποίο συνδυάζει 3 ισχυρά δραστικά συστατικά:πολυφαινόλες, εκχύλισμα ερυθρελάτης και βιταμίνη Ε
Η νέα αντηλιακή σειρά της Caudalie .
 Η Caudalie ανέπτυξε απολαυστικές υφές, με εύκολη εφαρμογή, που δεν αφήνουν λιπαρή ή κολλώδη
αίσθηση, χωρίς αλκοόλ ή σιλικόνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα λαμπερό δέρμα που αναδεικνύει ένα ομοιόμορφο  μαύρισμα. Για ακόμα πιο ευχάριστη αίσθηση εφαρμογής η Caudalie εμπλουτίζει την αντιηλιακή προστασία με το άρωμα των ηλιόλουστων λουλουδιών frangipani (πλουμέρια) αγκαλιάζοντας την επιδερμίδα με μια καλοκαιρινή φρεσκάδα! Η Caudalie ολοκληρώνει τις
φόρμουλές της με δύο συστατικά από τον ιδιωτικό αμπελώνα της: Βιολογικό νερό σταφυλιών και Έλαιο σταφυλιού, για μέγιστη ενυδάτωση.

Η νέα αντηλιακή σειρά της Caudalie .
 Βιολογικό νερό σταφυλιών, πλούσιο σε καταπραϋντικά μέταλλα και ενυδατικά φυτικά σάκχαρα,
εξασφαλίζει τη συνεχή κατανομή του νερού στην επιδερμίδα στοχεύοντας στο φυσικό σύστημα
ενυδάτωσής του.
Έλαιο σταφυλιών, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, λιπαρό λινολεϊκό οξύ και Ωμέγα 6, διαθέτει θρεπτικές και αναπλαστικές ιδιότητες προάγοντας μια ισορροπημένη ενυδάτωση, μη λιπαρή και κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

Η νέα αντηλιακή σειρά της Caudalie .

Anti-wrinkle Face Suncare SPF30 και SPF50: Η προστασία κατά της γήρανσης
Ιδανική για ένα φυσικό μαύρισμα, αυτή η κρέμα προστατεύει την επιδερμίδα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Εμπλουτισμένη με το αντιοξειδωτικό σύμπλοκο Caudalie, υπόσχεται μέγιστη
προστασία και ισχυρή αντιγηραντική δράση. Με διακριτικό άρωμα, απλώνεται στο δέρμα, απορροφάται αμέσως και χαρίζει βελούδινη απαλότητα, χωρίς να δημιουργεί λιπαρή ή κολλώδη
αίσθηση. Υποαλλεργική χωρίς σιλικόνη και αλκοόλ, είναι κατάλληλη για ευαίσθητα δέρματα και η απόλαυση κάτω από τον ήλιο γίνεται χωρίς κίνδυνο αφυδάτωσης.


Η νέα αντηλιακή σειρά της Caudalie .

Milky Sun Spray SPF30 και SPF50: Προστασία 2 σε 1
Ένα προϊόν αλλά δύο χρήσεις: Αυτό το σπρέι εγγυάται τέλεια προστασία από κορυφής μέχρις νυχιών και χρησιμοποιείται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Καταπραϋντικό και ενυδατικό χάρη στο Βιολογικό νερό σταφυλιού, αποκαλύπτει σταδιακά ένα λαμπερό και μακράς διάρκειας μαύρισμα.
Χωρίς αλκοόλ, χωρίς σιλικόνες και χωρίς να προκαλεί αλλεργίες, η σύνθεσή του είναι κατάλληλη και για ευαίσθητα δέρματα.

Η νέα αντηλιακή σειρά της Caudalie .
Σε ένα βροχερό σκηνικό γεματο βιολογικές καλλιέργειες από λαχανικά, φρούτα και βότανα φροντισμένα με πολλή αγάπη και μεράκι, στο Κτήμα Αρίστη , η Caudalie μας παρουσίασε τη νέα τους σειρά αντηλιακών, απαλλαγμένη από όλα εκείνα τα βλαβερά συστατικά που βλάπτουν το υδάτινο περιβάλλον αλλά και την δική μας υγεία μακροπρόθεσμα. Προσωπικά ανυπομονώ να δοκιμάσω το ξηρό τους λαδάκι το φετινό καλοκαίρι.Το ίδιο προτείνω και σε σας.
Η νέα αντηλιακή σειρά της Caudalie .




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...