48 νέες αποχρώσεις κραγιόν της #NYXCosmeticsGreece

Σε ένα ξεχωριστό event η Nyx Cosmetics Greece μας παρουσίασε 48 νέα κραγιόν. 24 suede matte lipstick και 24 sliptease lip lacquer. Αποκλείεται να μην βρείτε ένα αγαπημένο ανάμεσα τους. Για την ακρίβεια, θα είναι δύσκολο να παραλείψετε έστω κι ένα από την wish list . Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω πάθει.
NYX Greece event



NYX Greece event

24 sliptease lip lacquer
Αυτό το πολυτελές κραγιόν προσφέρει πλήρη κάλυψη και διατίθεται σε 24 ελκυστικές nude μέχρι σκούρες αποχρώσεις, για μοναδική λάμψη. Το απλικατέρ σε σχήμα κλεψύδρας κάνει τον σχηματισμό περιγράμματος παιχνίδι, ενώ η ελαφριά τους και άνετη υφή δημιουργεί λαμπερό αποτέλεσμα. Η απαλή μυρωδιά βανίλιας-μέντας είναι απλά ακαταμάχητη.

NYX Greece event

NYX Greece event


NYX Greece event

24 suede matte lipstick
Μήπως έχετε ερωτευτεί το Suede Matte Lip Liner; Αν ναι, τότε το Suede Matte Lipstick θα σας ξετρελάνει! Η ολοκαίνουργιά του σύνθεση είναι εμπνευσμένη από αυτά τα βελούδινα μολύβια χειλιών. Αυτό το πολύ απαλό και ελαφρύ κραγιόν προσδίδει στα χείλη σας πουδρένιο ματ χρώμα, ενώ η πανέμορφη συσκευασία του είναι στολισμένη με καρδιές. Συνδυάστε και τις 24 βελούδινες αποχρώσεις με το αντίστοιχο lip liner για υπέροχο look.

NYX Greece event

NYX Greece event

Nyxcosmetics swatches

NYX Greece event Katerina M Natasha V

NYX Greece event

NYX Greece event

NYX Greece event

Ήδη έχω αρχίσει να δοκιμάζω καθημερινά τις αποχρώσεις που μας έδωσαν αλλά θα επανέλθω για να αγοράσω και κανα δύο που ξεχώρισα (σας είπα ότι η wish list μου είναι μεγάλη σωστά;).

Εσείς προλάβατε να δοκιμάσετε κάποιο από αυτά; Αν όχι τότε αξίζει να περάσετε αύριο Παρασκευή 21/9 στο NYX Cosmetics Grand Opening στα Hondos Center στο Χαλάνδρι!
Το Party θα ξεκινήσει στις 17:00 και οι 100 πρώτοι που θα αγοράσουν προϊόντα NYX θα πάρουν δώρο ένα Lip Pouch 💋 με 2 full size Lip Products!👌


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...