5 Προϊόντα που αγάπησα μέσα στο καλοκαίρι

Το καλοκαίρι μπορεί να μην ακολουθώ απαραίτητα την ίδια beauty routine με τον υπόλοιπο χρόνο. Οι ανάγκες σε περιποίηση και μακιγιάζ άλλωστε αλλάζουν. Έτσι είναι εύκολο να ξεχωρίσω μερικά προϊόντα που ειδικά φέτος το καλοκαίρι τα αγάπησα και τίμησα ιδιαίτερα.
Products I loved this summer

Είναι η επιστροφή του Σεπτέμβρη που δεν μπορούμε να αποδεχτούμε οι περισσότεροι αλλά είναι και μερικά προϊόντα που ξεχωρίζουν γιατί σε κερδίζουν σχεδόν αμέσως και κολλάς μαζί τους για πολύ καιρό. Έτσι και τα πέντε προϊόντα που ξεχώρισα μέσα στο καλοκαίρι και που θέλω να μοθραστώ μαζί σας.

H limited edition Paradise Palette * σου χαρίζει 4 μοναδικές αποχρώσεις for cheeks and eyes και 1 matt bronzing powder για να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι και να δημιουργείς εντυπωσιακά looks. Την χρησιμοποίησα όσο καμία καθώς μου δίνει την δυνατότητα να έχω επιλογές τόσο σε ρουζ όσο και σε σκιές. Γιατί ναι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πούδρες και στα μάτια. Η διάρκεια της ήταν εξαιρετική ενώ απλώνονται ομοιόμορφα χωρίς δυσκολία.

Products I loved this summer

To TONYMOLY BC Dation Linen Cushion SPF50 είναι ίσως η ανακάλυψη του καλοκαιριού αφού ήμουν ιδιαίτερα αρνητική στα cushion και το συγκεκριμένο ήρθε στα χέρια μου ύστερα από προτροπή της φίλης μου Σοφίας aka PixelPerfectBeauty, η οποία παίρνει μάστερ στα κορεάτικα προϊόντα. Αν είναι έτσι όλα τα cushion τότε θα αποχαιρετήσω τα foundation. Εξαφανίζει πόρους, δίνει κάλυψη και ταυτόχρονα υψηλή προστασία χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα.
Products I loved this summer
To Instant Glow Skin Illuminating Sun Spray SPF30 * ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν για την προστασία της επιδερμίδας μου τώρα το καλοκαίρι. Βασικά ακόμα το χρησιμοποιώ. Πρόκειται για ένα γαλάκτωμα σε μορφή σπρέι με σύνθεση που απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει την αίσθηση ότι «κολλάει».
Products I loved this summer
Daylong Actinica Lotion SPF50+  * είναι μια αντηλιακή κρέμα προσώπου η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για την πρόληψη συγκεκριμένων μορφών καρκίνου του δέρματος εκτός του μελανώματος, σε άτομα υψηλού κινδύνου (ανοσοκατεσταλμένους). Την βρήκα εξαιρετική για χρήση ακόμα και στην πόλη κάτω από μακιγιάζ αλλά και για την παραλία. Έχω ιδιαίτερα φωτοευαίσθητη επιδερμίδα και προσπαθώ να χρησιμοποιώ προϊόντα υψηλής προστασίας ιδιαίτερα τις ημέρες που εκτίθεμαι πολλές ώρες στον ήλιο, όπως τις ημέρες που πηγαίναμε εκδρομή ή αποφασίζαμε να περάσουμε όλη την μέρα στην παραλία. 
Το ACTINICA Lotion αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην πρόληψη των ακτινικών υπερκερατώσεων και του βασικοκυτταρικού και ανθοκυτταρικού καρκινώματος, σε μελέτη που διήρκησε δυο χρόνια σε ανοσοκατεσταλμένους (μεταμοσχευμένους) ασθενείς με υψηλό κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος εκτός του μελανώματος. Προστατεύει από τη UVA & UVB ακτινοβολία καθώς περιέχει φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος και είναι ανθεκτικό στο νερό. Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα. Η απουσία αρώματος και προπυλενογλυκολων (PEG), εξασφαλίζει την καλή ανοχή του γαλακτώματος ακόμη και από υπερευαίσθητα δέρματα.

Products I loved this summer

Για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου Ultra matte lipstick της Colourpop στην απόχρωση Arriba. Με την πιο τέλεια υφή, απίστευτη διάρκεια, ομοιόμορφη απόδοση χωρίς "τρεχάματα" τα συγκεκριμένα κραγιόν έχουν κλέψει την καρδιά μου όπως ήταν φυσικό. Δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ, όποια απόχρωση και αν επιλέξω δεν θα με προδώσει.

Αυτά ήταν τα προϊόντα που ξεχώρισα μέσα στο καλοκαίρι και τα οποία το παραδέχομαι ότι ακόμα χρησιμοποιώ ανελλιπώς. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...