RYTHM & HEAT Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ CND ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΙΚΑ ΚΑΥΤΗ

Η νέα συλλογή της CND λέγεται Rythm & heat και είναι τροπικά καυτή και κυκλοφορεί σε έξι τροπικές αποχρώσεις CND Shellac ή CND Vinilux Weekly polish. 
CND Vinylux Weekly polish Rythm & Heat
Τα Art Deco σχέδια και οι ατέλειωτες τροπικές παραλίες, ολοκληρώνουν το σκηνικό για μια εκλεπτυσμένη απόδραση, με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή βερνικιών Rythm & Heat της CND.
Εγώ δοκίμασα τα CND Vilylux Weekly polish της σειράς, με απίστευτη απόδοση και διάρκεια που ξεπερνά την εβδομάδα. Στα πόδια μου επέλεξα την κοραλί - πορτοκαλί απόχρωση Mambo Beat Και στα χέρια μου τη Shells in the Sand. Και τα δύο με ξετρέλαναν με την απόδοση και την απίστευτη διάρκεια τους. Για ακόμη μια φορά η CND έκλεψε την καρδιά μου.

Ξεφύγετε από τη ζέστη της ημέρας και απολαύστε κάτω από τα πλούσια φυλλώματα, τις φωτεινές, τροπικές αποχρώσεις. Τώρα, το καλοκαίρι του ’17, οι «ταξιδιωτικές διαδρομές» κάθε Fashionista’s για το Nail Design εμπνέονται από εξωτικούς προορισμούς της Καραϊβικής, αναμειγνύοντας πολιτιστικές επιρροές με έντονα χρώματα και graphic prints! Όλα έχουν σχέση με το πλούσιο, αισθησιακό στυλ. 
‘‘Βάλτε την πιο φρέσκια πινελιά στο πιο απλό νύχι και μεταμορφώστε το μαγικά! Δημιουργήστε το απόλυτο look, με «palm French» design, έχοντας ελαφριά βάση με μια ημισέληνο και «dusty rose» χρώμα στη μισή επιφάνεια του νυχιού, συνδυάζοντάς το με ένα φύλλο φοίνικα στην υπόλοιπη
επιφάνειά του! Ιδανικό για τα καλοκαιρινά σας soirée και τις αποδράσεις στις παραλίες!’’
Jan Arnold, CND Co-founder & Style Director.
Το 8 φορές κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Shellac™ και Vinylux™, είναι ‘‘7-Free’’ (χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK) και εξασφαλίζει υψηλή αντοχή στη φθορά κι απόλυτη προστασία στα φυσικά νύχια, χαρίζοντάς τους μοναδική λάμψη κρυστάλλων, χωρίς κόπο, με ασύγκριτη διάρκεια!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...