BIOTHERM AQUASOURCE EVERPLUMP REVIEW

Το νερό είναι πηγή ζωής, είναι η ίδια η ζωή. Είναι αυτή η ανάγκη που έχουμε για ενυδάτωση, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος μας, που μας κάνει να την αναζητάμε παντού. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Aquasource Everplump , έχει δύο φορές υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών συστατικών σε σχέση με το κλασικό Aquasource Biotherm για ενυδάτωση.
BIOTHERM  AQUASOURCE EVERPLUMP


Είναι ωραίο να ξεκινάς όμορφα την μέρα σου, ειδικά αν έχεις κοιμηθεί καλά τη νύχτα. Και για μένα o ύπνος έχει πάψει πια να είναι μια απλή ανθρώπινη ανάγκη. Είναι ιεροτελεστία και οι μάσκες ύπνου η νέα μου λατρεία. Η Biotherm αλλάζει τα δεδομένα στην νυχτερινή περιποίηση, με μια νέας γενιάς μάσκα ύπνου που ενεργοποιείται στο σκοτάδι. Τη νέα Aquasource Everplump Night.

H σύνθεση της κρέμας είναι εμπλουτισμένη με αναζωογονητικά μικροφύκη που έχουν καλλιεργηθεί στο σκοτάδι και ως εκ τούτου είναι ιδιαιτέρως δραστικά στην απουσία φωτός. Με πρωτοποριακή ελαστική gel υφή που προσαρμόζεται τέλεια στην επιδερμίδα για να σχηματίσει έναν δεύτερο φυσικό προστατευτικό φραγμό στην επιδερμίδα. Ταυτόχρονα βοηθά τα ενεργά συστατικά να απορροφηθούν και να περιορίσουν την απώλεια νερού και υγρασίας όλη νύχτα αλλά και το επόμενο πρωί. 

Οι νυχτερινές ώρες, όταν δεν υπάρχει η ανάγκη για μακιγιάζ, ούτε η προστασία από τις ακτίνες UV ή τη ρύπανση, είναι ιδανικές για την ανάπλαση της επιδερμίδας. Η Biotherm δημιούργησε μια σύνθεση με εξαιρετικά δραστικά μικροφύκη, που ενεργοποιούνται στο σκοτάδι, σε μια υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα. 


Μην σας ξεγελά η λέξη "μάσκα" την χρησιμοποιώ κάθε βράδυ!

Αυτά τα μικροφύκη, που υποβάλλονται σε διαδικασία ζύμωσης αποκλειστικά και μόνο στο σκοτάδι, έχουν την ικανότητα να απελευθερώνουν «γεννήτριες ενέργειας» που διεγείρουν τα κύτταρα. Το εκχύλισμά τους βοηθά στην ενίσχυση της νυχτερινής ανάπλασης και αναπλήρωσης της επιδερμίδας.
 
Το νερό που προέρχεται από βαθιά θαλάσσια ύδατα αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της μεταφοράς του νερού στο εσωτερικό της επιδερμίδας και στην ενίσχυση του φυσικού δερματικού φραγμού, επιβραδύνοντας την απώλεια της υγρασίας. 
BIOTHERM  AQUASOURCE EVERPLUMP REVIEW

Και το πρωί φυσικά συνεχίζω με την ενυδατική κρέμα ημέρας της Aquasourse Everplump. Μια συμπυκνωμένη φροντίδα αναπλήρωσης και ενυδάτωσης, με τόσο ανάλαφρη υφή gel σαν να έχω βάλει μόνο νερό. Η σειρά Aquasourse Everplump έχει δύο φορές υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών συστατικών από την απλή σειρά Aquasourse. Ενώ η ελαφριά της υφή όχι μόνο δεν βαραίνει την επιδερμίδα μου αλλά καταφέρνει να την ενυδατώσει σε βάθος. 

Από την πρώτη εφαρμογή της σειράς ήδη κατάλαβα ότι θα την λατρέψω. Η αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που αφήνει το πρόσωπο μου, νιώθω την επιδερμίδα μου να ξεδιψά. Περιέχει Blue Hyaluron, ένα αποκλειστικό συστατικό θαλάσσιας προέλευσης από τα νερά της Γαλλικής Πολυνησίας, που συγκρατεί την υγρασία και καταπολεμά την αφυδάτωση. 


Biotherm aquasource everplump


Αυτό που ξεχωρίζει στην συγκεκριμένη σειρά, όπως και σε όλα τα προϊόντα Aquasource , είναι η υφή τους. Το διάφανο, μαύρο gel της σύνθεσης της μάσκας νύχτας είναι σχεδιασμένο για τις νυχτερινές ώρες. Το ασυνήθιστο σκούρο χρώμα της σύνθεσης επιτυγχάνεται με φυσικά εκχυλίσματα.

Ήδη την χρησιμοποιώ καιρό και νιώθω τα αποτελέσματα της, ειδικά σε επίπεδο σφριγηλότητας που είναι και ο καημός μου. Βλέπετε, όσοι έχουμε λιπαρή επιδερμίδα δεν κάνουμε ρυτίδα, αλλά χάνουμε την σφριγηλότητα του προσώπου μας. 

Εσείς την δοκιμάσατε; Την σειρά Aquasourse Everplump θα την βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών. Η Aquasourse Everplump κοστίζει περίπου 45€ και η Aquasourse Everplump night 55€.




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...