FBM Anagenessis Soothing cream review

Δοκίμασα την Soothing cream (καταπραϋντική κρέμα) της FBM Anagenessis και σας λέω την γνώμη μου. Μια ενυδατική, αναπλαστική και καταπραϋντική κρέμα που άλλαξε την ζωή μου και αν έχεις και εσύ πρόβλημα με κοκκινίλες τότε νομίζω ότι αυτή η κρέμα είναι ότι καλύτερο έχεις να δοκιμάσεις.

FBM Anagenessis Soothing cream review


Χάρη στο εκχύλισμα centella asiatica, το οποίο είναι πλούσιο σε ταννίνες που ενισχύουν τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου στους ινοβλάστες (ελαστικότητα) και τριτερπενοειδή, όπως το γνωστό madecassic acid, η Soothing cream της FBM Anagenessis έχει ήπιες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και βοηθά στην αποκατάσταση της επιδερμικής στοιβάδας.
Ο χυμός Αλόης και η βισαπολόλη καταπραΰνουν τους ερεθισμούς ενώ το έλαιο αμυγδάλου και η πανθενόλη ενυδατώνουν και αφήνουν το δέρμα απαλό. Επίσης, ακριβώς λόγω της αλόης είναι ιδανική ακόμα και για δέρματα λιπαρά και ακνεϊκά, ενώ αν υποφέρετε από ροδόχρου ακμή ή έχετε γενικά ευαίσθητο δέρμα και σας βασανίζουν οι κοκκινίλες, η συγκεκριμένη ενυδατική είναι η λύση στο πρόβλημα σας. 

Έχοντας αναπλαστικές ιδιότητες είναι ότι καλύτερο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και σε τραυματισμένο δέρμα, για παράδειγμα μετά από κάψιμο ή ακόμα και χειρουργείο (εννοείτε μετά την φαρμακευτική αγωγή, ως αναπλαστική κρέμα για να επουλωθεί γρηγορότερα το σημάδι της επέμβασης).

Η ιδιαίτερη υφή της δημιουργεί ένα αδιάβροχο προστατευτικό φιλμ που αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και τη καθιστά ιδανική για χρήση σε μωρά, άτομα με πολύ ευαίσθητα δέρμα και μετά από τη δράση έντονων peeling. Και το καλύτερο; Δεν περιέχει αλλεργιογόνα, 
Parabens ή Alcohol.

Προσωπικά την χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με άλλες ενυδατικές κρέμες, τοπικά στα σημεία που κοκκινίζω ιδιαίτερα. Συνήθως την χρησιμοποιώ το βράδυ ή κατά την διάρκεια της ημέρας αν έχω εμφανίζει έντονη κοκκινίλα. 

Είναι πραγματικά μια εξαιρετική κρέμα με ιδιαίτερες ιδιότητες. Ένα πολυχρηστικό προϊόν, ιδανικό για να αντιμετωπίσει κάθε ερεθισμό της επιδερμίδας. Ιδανική ακόμα και για μετά τον ήλιο, για ευαίσθητα δέρματα, αλλά και για μικροερεθισμούς, όπως αυτοί που εμφανίζονται τώρα που ζεσταίνει ο καιρός λόγω των ρούχων που φοράμε. Είναι πραγματικά μια θεραπεία για την επιδερμίδα μας.

Η τιμή της είναι στα 9,90€ και νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορείτε να πάρετε για το ευαίσθητο δέρμα σας, ακόμα και για το μωράκι σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...