Review: Δίσκοι Απολέπισης Anew Clinical Advanced resurfacing peel

Με το που τους είδα ήθελα να τους αποκτήσω. Είχα ήδη ακούσει πολλά για αυτό το είδος απολέπισης από αγαπημένες bloggers του εξωτερικού που παρακολουθώ και ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάτι αντίστοιχο. Έτσι με το που είδα τους δίσκους απολέπισης Anew Clinical Advanced resurfacing peel, τους παρήγγειλα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Anew Clinical Advanced resurfacing peel

Οι δίσκοι Anew Clinical Advanced resurfacing peel  είναι προηγμένοι δίσκοι απολέπισης με 10% γλυκολικό οξύ και μείγμα 5 οξέων(σαλικιλικό, υαλουρονικό, γλυκολικό, οξαλικό, ΤΡΑ) και δεν περιέχουν parabens. Η σύνθεση τους είναι ειδικά σχεδιασμένη να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να δίνει νέα όψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται κάθε δεύτερη μέρα το πρωί ή το βράδυ σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό, με απαλές κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, λίγο πριν τον ορό ή/και την ενυδατική μας.

Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος (εκτός ίσως από όσους έχουν θέμα με το γλυκολικό οξύ και αλλεργίες). Κάθε κουτί περιέχει 30 δίσκους απολέπισης, επομένως περιμένετε να σας κρατήσει περίπου δύο μήνες (ίσως και παραπάνω αν δεν τους χρησιμοποιείται κάθε δεύτερη μέρα).

Υπάρχει μια περίπτωση να αισθανθείτε ένα μικρό "τσίμπιμα" στην επιδερμίδα, δείγμα ότι το προϊόν λειτουργεί. Αν όμως αυτό είναι ενοχλητικό, ίσως είναι καλύτερο να αραιώσετε την συχνότητα χρήσης του μέχρι να συνηθίσετε το προϊόν. Επίσης, επειδή περιέχει άλφα-υδροξύ οξύ (ΑΗΑ), είναι φρόνιμο να χρησιμοποιείσετε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, μέχρι και μια εβδομάδα μετά την χρήση του. 

Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό προϊόν για την τιμή του (μπορείτε να το βρείτε στα €6,95 από €14 στην καμπάνια που κυκλοφορεί). Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βήμα, αλλά βοηθούν στην εξισορρόπηση της επιδερμίδας, ακριβώς λόγω των οξέων που περιέχουν. Αφήνει την επιδερμίδα έτοιμη για την αγωγή με ορό και ενυδατική και μειώνει αισθητά τους πόρους.

Σίγουρα είναι ένα προϊόν που θα ξαναπάρω, αν και θα ήθελα να δοκιμάσω και ένα από μια άλλη εταιρεία για να έχω καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη άποψη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...