Telis Kikeris e-shop - Shopping spree kerastase and mollon pro

Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Τέλης Κίκερης, αναγνωρίζουμε όλοι την ποιότητα των υπηρεσιών και την βαθιά γνώση αλλά και τον επαγγελματισμό, αυτού του σπουδαίου επαγγελματία της ομορφιάς. Τώρα ήρθε η ώρα για ένα βήμα παραπάνω, αφού η εμπειρία ομορφιάς απέκτησε το δικό της διαδικτυακό σπίτι, το Telis Kikeris eshop

Telis Kikeris eshop



Αν είσαι και εσύ beauty freak και σου αρέσει να αγοράζεις Online προϊόντα ομορφιάς, όπως εγώ, τότε είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσεις το Telis Kikeris eshop . Εγώ ενθουσιάστηκα γιατί εκτός από επώνυμα προϊόντα για τα μαλλιά, βρήκα και αγαπημένα προϊόντα νυχιών και συγκεκριμένα τα βερνίκια της Mollon Pro. Αυτό ήταν και που επέλεξα, πρωτίστως και συγκεκριμένα την απόχρωση magnetic violet


Μαζί μου έστειλαν ένα υπέροχο νεσεσέρ με μικρά travel size δωράκια από την Kerastase. Συγκεκριμένα μου ήρθαν το λαδάκι Elixir Ultime στα 50ml, το σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά Nutritive Bain Satin 2, το σαμπουάν KÉRASTASE REFLECTION BAIN CHROMA CAPTIVE SHAMPOO, το KERASTASE DISCIPLINE BAIN FLUIDEALISTE, όλα στα 80 ml και τέλος το γαλάκτωμα αναδόμησης που ενεργοποιείται με τη θερμότητα KÉRASTASE KERASTASE CIMENT THERMIQUE στα 50 ml.

Telis Kikeris eshop


Στο Telis Kikeris eshop θα βρείτε επώνυμα προϊόντα ομορφιάς, ενώ έχει Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50 €. Επίσης, έχει ειδικό πρόγραμμα όπου μπορείτε να μαζεύετε bonus πόντους και δωροεπιταγές. 

 Advertisement



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...