Apothecary preparations, η εξατομικευμένη φροντίδα της επιδερμίδας μας από την Kiehl's

Έχετε σκεφτεί ποτέ να φτιάξετε τον προσωπικό σας ορό, ιδανικά σχεδιασμένο για τις δικές σας προσωπικές ανάγκες; Η νέα προσωποποιημένη φροντίδα της επιδερμίδας από την Kiehl's είναι επιτέλους πραγματικότητα.

Apothecary preparations


Apothecary preparations

Μια νέα υπηρεσία, άκρως προσωποποιημένη και προσαρμοσμένη επιστημονικά στις ανάγκες της επιδερμίδας του κάθε πελάτη έχει δημιουργήσει η Kiehl's. Μέσω της εμπειρίας Apothecary preparations έχουμε την δυνατότητα να αναλύσουμε τις ανάγκες της επιδερμίδας μας με την βοήθεια του επιστημονικού συμβούλου της Kiehl's, να φτιάξουμε τον "άτλαντα" της επιδερμίδας μας και να δημιουργήσουμε τον εξειδικευμένο ορό, απόλυτα προσαρμοσμένο στα προβλήματα που έχει η καθεμία ξεχωριστά και στην αντιμετώπιση τους. 

Apothecary preparations

Βήμα - βήμα γίνεται η διάγνωση στο κατάστημα της Kiehl's με την πολύτιμη βοήθεια του άτλαντα επιδερμίδας. Στην συνέχεια επιλέγονται προσεκτικά τα συμπλέγματα που θα χρησιμοποιηθούν στο δικό μας προσωπικό συμπύκνωμα Apothecary preparations.

Apothecary preparations

Αφού επιλεχθούν τα δύο στοχευμένα Συμπλέγματα ειδικά για κάθε επιδερμίδα, θα συνδυαστούν με το Συμπύκνωμα Ενδυνάμωσης Επιδερμίδας Kiehl’s. Το Συμπύκνωμα Ενδυνάμωσης Επιδερμίδας Kiehl's περιέχει 35% συγκέντρωση Σκουαλενίου και ένα Σύμπλεγμα Λιπιδίων Δέρματος σε συγκέντρωση 20%, το οποίο ενδυναμώνει, ενυδατώνει και συμβάλλει στην προστασία του φραγμού του δέρματος για πιο υγιή επιδερμίδα.

Apothecary preparations

Apothecary preparations

Apothecary preparations

Apothecary preparations

Apothecary preparations

Μετά λοιπόν από την συμβουλευτική συνεδρία με την επιστημονική σύμβουλο της Kiehl's, ο δικός μου ορός περιλαμβάνει δραστικά συστατικά σε ένα σύμπλεγμα για την καταπολέμηση τις ερυθρότητας της επιδερμίδας και ένα σύμπλεγμα για την μείωση των πόρων. Και τα δύο συνδυασμένα στο συμπύκνωμα ενδυνάμωσης επιδερμίδας, με πολύτιμα συστατικά που φροντίζουν την επιδερμίδα σε βάθος. Μια σύνθεση σε μορφή ορού που μπορώ να εντάξω στην περιποίηση της επιδερμίδας μου πρωί και βράδυ, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και απαιτήσεων της δικής μου επιδερμίδας.  Πάνω στην εξατομικευμένη συσκευασία μου αναγράφεται το όνομά μου, λεπτομέρειες για την προσωπική μου σύνθεση και οδηγίες χρήσης.

Apothecary preparations


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...