CAUDALIE RESVERATROL EYE LIFTING BALM ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Μια κρέμα ματιών που χρησιμοποιώ κάθε πρωί είναι η Caudalie Resveratrol eye lifting balm, με αντιρυτιδική και αναδομητική δράση είναι ότι χρειάζομαι κάθε πρωί.

Caudalie Resveratrol eye lifting balm



Εκχυλισμένη από τους μίσχους των άμπελων, η ρεσβερατρόλη - με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Caudalie - κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό, πιο νεανικό και η επιδερμίδα να εμφανίζεται πυκνότερη. Η παραγωγή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για τη σφριγηλότητα του δέρματος αυξάνεται σημαντικά (ινοβλάστες, κολλαγόνο, ελαστίνη και sirtuins) και η διαδικασία της γλυκοζυλίωσης που προκαλεί βαθιές ρυτίδες εξουδετερώνεται. Η Caudalie Resveratrol αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης στην πηγή τους.


Περιέχει υαλουρονικο οξύ, πεπτίδια, ρεσβερατρόλη 500. Η Ρεσβερατρόλη ανακαλύφθηκε από τους μίσχους των άμπελων και αποτελεί συστατικό-επανάσταση στην "αντι-γήρανση", που επιτείνει φυσικά την σφριγηλότητα και τη νεανικότητα του δέρματος. Κανένα άλλο μόριο δεν έχει αναφερθεί σε τόσες επιστημονικές δημοσιεύσεις στον τομέα της υγείας, ιδίως στον τομέα της εκφύλισης των κυττάρων. Η ρεσβερατρόλη έχει αυξημένη αποτελεσματικότητα έναντι του στρες και εξαιρετική δερματική βιοδιαθεσιμότητα, δεδομένου ότι είναι σταθεροποιημένο με λιπαρά οξέα.

Την συγκεκριμένη την χρησιμοποιώ κάθε πρωί σε όλη την περιοχή των ματιών (και στα βλέφαρα μπαίνει η συγκεκριμένη) και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω δει διαφορά στα πρηξίματα. Το βράδυ χρησιμοποιώ της yellow rose, μια πιο ισχυρή που έχω και θα σου μιλήσω για αυτήν σε επόμενο άρθρο.

Απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει σε βάθος την περιοχή χωρίς όμως να την αισθάνομαι λιπαρή. Έτσι μπορώ να προχωρήσω άνετα στο μακιγιάζ μου χωρίς να ανησυχώ ότι θα "μαζέψει" στις γραμμές το κονσίλερ κτλ. 

Η συσκευασία του είναι σωληνάριο στα 15ml και μπορείτε να την βρείτε σε φαρμακεία και Online γύρω στα 25€.








1 σχόλιο:

  1. Είναι δύσκολο να βρεις μια κρέμα ματιών που θα είναι αποτελεσματική και θα βλέπεις ορατή βελτίωση στην περιοχη των ματιών. Απο την περιγραφή η συγκεκριμένη κρεμα φαίνεται να προσφέρει κάτι τέτοιο! Ευχαριστούμε για την αναρτηση και την αποψη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...