Farmona Hair Genic Pro για τα μαλλιά μου

Τον τελευταίο καιρό έχω την ιδιαίτερη χαρά (και τύχη) να χρησιμοποιώ αυτά τα καταπλητικά προϊόντα της Farmona Hair Genic Pro για τα μαλλιά. Ήρθε η ώρα να τα μάθεις και εσύ.

Farmona Hair products review


Θα ξεκινήσω με το σαμπουάν Strengthening Shampoo για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλια που χρειάζονται αναδόμηση και προστασία. Πρόκειται για ένα σαμπουάν που στα βασικά του συστατικά θα βρεις εκχύλισμα μπαμπού αλλά και πολύτιμα έλαια, καθώς και σύμπλεγμα κερατίνης. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δεν θα μπορούσα να μην το λατρέψω. Ειδικά για τα έλαια και την κερατίνη, αφού πρόσφατα σου μίλησα για αυτήν σε βίντεο μου. Καθαρίζει τέλεια τα μαλλιά μου από όλα τα προϊόντα styling, χωρίς όμως να τα αφυδατώνει. Μιώθω δηλαδή ότι καθαρίζει σε βάθος αλλά τα μαλλι΄αμου παραμένουν απαλά, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα βαρύνουν και λαδώσουν την επόμενη μέρα. Λόγω της επεξεργασίας βαφής που έχουν υποβληθεί πρόσφατα, τα μαλλία μου έχουν ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση. Δεν παύει όμως η ρίζες να είναι λιπαρές. Περίεεργος συνδυασμός για να τον αντέξει κανείς. Όμως αυτό το σαμπουάν τα κατάφερε άψογα.Θα το βρεις σε συκευασία των 400ml στα €16,53 απλά πατώντας εδώ.


Αντί για conditioner χρησιμοποιώ το Regenerating balm με Monoi oil. Ένα balm ελαφρύ για κάθε τύπο μαλλιών που εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του styling. Προστατεύει την τρίχα ενώ ταυτόχρονα κάνει τα μαλλια μου πιο απαλά και ευκολοχτένιστα. Ομολογώ ότι με εξέπληξε, το περίμενα πιο πλούσια σε ενυδατωση. Ενδεχομένως να το ήθελα κιόλας να είναι λίγο πιο βαρύ. Σε κάθε περίπτωση, είναι ιδανικό για όσες έχουν πιο λιπαρά μαλλιά και δεν θέλουν να τα βαρύνουν με πολύ ενυδατικά προϊόντα ενώ ταυτόχρονα θέλουν και να τα προστατεύσουν από την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες λόγω styling. Θα το βρεις στα 250Ml στα €16,53 πατώντας εδώ.

Ένα μαλακτικό spray για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι το Protective Conditioner
Βασίζεται σε μια καινοτόμο φόρμουλα με εκχυλίσμα από μπαμπού και την ενυδατική δράση των φυτικών ελαίων. Ενυδατώνει και θρέφει την τρίχα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά, ανακατασκευάζει τη δομή της από τη ρίζα ως τις άκρες, προστατεύει τα μαλλιά από την επίδραση των εξωτερικών παραγόντων που συμβάλλουν στην αποδυνάμωση τους: ακτίνες του ήλιου, του ανέμου, χλωριούχο νερό, υψηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του styling. Προστατεύη το χρώμα για βαμμένα μαλλιά. Το πιο σημαντικό με το συγκεκριμένο προϊόν όμως έιναι ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε στεγνά μαλλιά και αυτό θα τα προστατεύσει και θα τα μαλακώσεις χωρίς να τα λαδώνει. Θα το βρεις στα 200ml στα €16,53 πατώντας εδώ.


Αν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιο από τα τρία ως το πλέον αγαπημένο μου, αυτό θα ήταν σίγουρα το σαμπουάν, το οποίο και συνιστώ ανεπιφύλακτα.Και τα τρία προϊόντα Farmona μου τα έστειλε η εταιρεία για review, αλλά να είσαι σίγουρη αυτό το σαμπουάν θα το αγοράσω οπωσδήποτε.



Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...