Review: Sothys multi-action eye contour

Μέσα στο καλοκαίρι πήρα κάποια πράγματα από το Beautytestbox, μεταξύ των οποίων και η ενυδατική κρέμα ματιών Sothys multi-action eye contour. Την χρησιμοποιώ ήδη εδώ και ένα μήνα και ήρθε η ώρα να σας πω την προσωπική μου άποψη.
Sothys multi-action eye contour




Με ελαφριά υφή που απορροφάται γρήγορα, αρκεί μια πολύ μικρή ποσότητα για να απλώσω στην περιοχή και των δύο ματιών. Χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει είναι ιδανική για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και των οιδημάτων. Μετά από ένα μήνα χρήσης έχω προσέξει ότι τα πρηξίματα έχουν όντως περιοριστεί αρκετά και τα μάτια μου δείχνουν πιο ενυδατωμένα. Την απλώνω με τον παράμεσο απαλά κάτω από τα μάτια (δεν μπαίνει στο κινητό βλέφαρο η συγκεκριμένη), πριν απλώσω την ενυδατική μου κρέμα ημέρας. Μέχρι στιγμής την χρησιμοποιώ μόνο πρωί, γιατί ήθελα να τελειώσω το baobab oil που χρησιμοποιώ για ενυδατική ματιών το βράδυ. Αλλά σύντομα θα την εντάξω και στην βραδινή μου ρουτίνα.

Sothys multi-action eye contour

Η συσκευασία της είναι πολύ προσεγμένη και περιέχει 15 ml, με αντλία για πιο υγιεινή χρήση της ενυδατικής είναι σίγουρα μια επιλογή που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα αν θέλετε μια ήπια ενυδατική κρέμα ματιών χωρίς αρώματα και χρωστικές και φυσικά οφθαλμολογικά ελεγμένη. Περιέχει μεταξύ άλλων shea butter (βούτυρο καριτέ) και ελαιόλαδο, γνωστά για τις θρεπτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες.

Την Sothys multi-action eye contour θα την βρείτε στο Beautytestbox στα 49.60€.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...