Saryna Key - Η Ενυδάτωση των μαλλιών πέρασε σε άλλο επίπεδο

Τον τελευταίο καιρό εμπιστεύομαι τα προϊόντα Saryna Key για την ενυδάτωση και θεραπεία των μαλλιών μου. Με φόρμουλα βασισμένη στο Shea Butter (βούτυρο καριτέ), πλούσια σε αμινοξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνες και κερατίνη ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά. 

Το βούτυρο καριτέ περιέχει βιταμίνες Α, Ε και F τα οποία απαλύνουν τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Το έλαιο αυτό από την Saryna Key, είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και δεν βαραίνει τα μαλλιά μου, ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει και τα προστατεύει και από τον ήλιο αφού περιέχει φίλτρα UV. Ψεκάζω δύο τρεις φορές σε νωπά μαλλιά και συνεχίζω στο φορμάρισμα τους όπως συνηθίζω. Η ποσότητα (300ml) του είναι υπέραρκετη για να διαρκέσει πάρα πολύ καιρό και σε καμία περίπτωση δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα άλλα ανταγωνιστικά του προϊόντα. Το είχα αγοράσει από το Beautytestbox στα 37,57€ και είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει μέχρι στιγμής σε θεραπείες μαλλιών.

Saryna Key Volume Lift Pure African shea butter 300ml
H συγκεκριμένη μάσκα ματιών στοχεύει στην ενδυνάμωση, θρέψη και πυκνότητα των μαλλιών. Περιέχει βούτυρο καριτέ, το οποίο είναι φυσικά πλούσιο σε βιταμίνες, πρωτεΐνες και αμινοξέα ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και επαναφέρει την λάμψη. Αφήνει τα μαλλιά απαλά και πλούσια σε όγκο (λόγω της κερατίνης και των αμινοξέων που περιέχει). Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταλαιπωρημένα και χημικά ή θερμικά επεξεργασμένα μαλλιά

Τα προϊόντα Saryna Key είναι επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου με υψηλή προτεραιότητα στην ποιότητα τους. Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Mike Sabag, πατέρα της Moroccanoil, μετά την πώληση της οποίας, διείσδυσε στον κόσμο του Shea Butter και των πλεονεκτημάτων του για την υγεία και την ομορφιά. Τα προϊόντα Saryna Key παράγονται στο Ισραήλ, δεν περιέχουν sulfates, parabens και phosphate και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.




1 σχόλιο:

  1. έχω δοκιμάσει μόνο το λάδι τους, αλλά ήταν αρκετό.
    Υπέροχο προϊόν με υπέροχη μυρωδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...