Review: Anthelios XL Tinted dry touch gel-cream από τη La Roche-Posay

Καλοκαίρι !!! Και είτε βρίσκομαι στη θάλασσα είτε στην πόλη θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα έχω την υψηλότερη δυνατή προστασία. Όταν μάλιστα μπορώ να τη συνδυάσω με ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας μου ακόμα καλύτερα. Για αυτό και εμπιστεύτηκα την αντηλιακή με χρώμα Anthelios XL Tinted dry touch gel-cream από τη La Roche-Posay που πήρα από το Box Pharmacy.

Anthelios XL Tinted dry touch gel-cream από τη La Roche-Posay




Πρόκειται για μια αντηλιακή gel-κρέμα προσώπου με χρώμα με SPF50+ και ιαματικό νερό της La Roche-Posay, με καταπραυντική και αντιοξειδωτική δράση, ιδανική για φωτοευαίσθητες επιδερμίδες. Απορροφάται γρήγορα και έχει ματ τελείωμα που διαρκεί για όλο το πρωί που λείπω στην δουλειά (αν και αυτές τις ημέρες με την υπερβολική ζέστη οφείλω να ομολογήσω ότι δεν κρατούσε 8 ώρες λόγω του ότι ίδρωνα) και ελαφριά κάλυψη, ιδανική να μου δώσει μια ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας μου χωρίς όμως να φαίνεται φορτωμένο και βαρύ το αποτέλεσμα. Και το καλύτερο; Δεν περιέχει parabens, άρωμα και είναι μη φαγεσωρογόνο.

Ειδικά για τις ημέρες που έχει πολύ ζέστη προτιμώ να μην επιβαρύνω την επιδερμίδα μου με foundation , αλλά δεδομένου ότι πρέπει να πάω στην δουλειά μου περιποιημένη, χρησιμοποιώ το αντηλιακό με χρώμα Anthelios XL Tinted dry touch gel-cream από τη La Roche-Posay.  Ελαφρύ αποτέλεσμα, ιδανικό για το καθημερινό μου μακιγιάζ αλλά και γιατί όχι και για την παραλία, για όσες δεν αισθανόμαστε πολύ άνετα με την επιδερμίδα μας και θέλουμε να διορθώσουμε λίγο τον τόνο της χωρίς αυτό να φαίνεται.

Anthelios XL tinted gel cream

Θα την βρειτε στο Box Pharmacy και ειδικά για τις φίλες του blog μου υπάρχει έκπτωση 2€ για παραγγελία άνω των 29€ με χρήση του κωδικού THEKMPROJECTS μέχρι τις 15/7/2016.
 


*PR sample. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ



Διάβασε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...