Review: προϊόντα Hydrabio της Bioderma


Η αναζήτηση για την ιδανική περιποίηση της επιδερμίδας μας το καλοκαίρι είναι πραγματικά μια πρόκληση. Ειδικά για τις περισσότερες από εμάς που έχουμε λιπαρή επιδερμίδα και παρόλο που μπορεί να την αισθανόμαστε αφυδατωμένη, νιώθουμε την ανάγκη για ένα προϊόν που θα μας προσφέρει υψηλή κάλυψη και πλούσια ενυδάτωση χωρίς να νιώθουμε ότι βαραίνει την επιδερμίδα μας.
 
προϊόντα Hydrabio της Bioderma


 Τον τελευταίο μήνα περίπου χρησιμοποιώ ευλαβικά την Hydrabio Perfecteur SPF 30  ως ενυδατική κρέμα ημέρας. Έχει βελούδινη υφή με ελαφρύ σομόν χρώμα, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα, προστατεύοντας την παράλληλα από τις ακτίνες UV. Ομολογώ ότι με βόλεψε πάρα πολύ και τολμώ να πω ότι θα την αναζητήσω ξανά και μάλιστα άμεσα, καθώς σε αυτήν βρήκα την ιδανική ενυδατική κρέμα ημέρας για το καλοκαίρι. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους αφυδατωμένου δέρματος (και εγώ έχω παρατηρήσει σημάδια αφυδάτωσης στο δέρμα μου τον τελευταίο καιρό, αν και είναι λιπαρό). Γιατί ακόμα και ένα λιπαρό δέρμα, μπορεί να είναι αφυδατωμένο. Σαφέστατα όμως θα την λατρέψουν πιο αφυδατωμένες ή ξηρές επιδερμίδες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Επειδή ακριβώς έχω λιπαρή επιδερμίδα, φρόντιζα πάντα να την βάζω το πρωί, αμέσως μόλις πλύνω το πρόσωπο μου και αφού κάνω όλες τις δουλειές μου (φάω πρωινό, ντυθώ και ετοιμαστώ) να προχωρήσω στο μακιγιάζ. Γιατί μόνο τότε ένιωθα ότι είχε απορροφηθεί πλήρως και παρόλο που φορούσα foundation δεν μου έβγαζε ίχνος λιπαρότητας καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας.  



Το απόλυτο gadget ομορφιάς όμως για φέτος το καλοκαίρι είναι το Hydrabio Eau de soin SPF 30. Ένα νεράκι σε σπρέι που πιστεύω ότι αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού, όπως το ξέραμε μέχρι τώρα. Γιατί μέχρι τώρα όλα τα νεράκια σε σπρέυ προσέφεραν περίπου το ίδιο αποτέλεσμα και βασίζονταν στην ίδια λογική. Όμως είναι το πρώτο με αντηλιακή προστασία SPF 30. Μπορεί να μην λειτουργεί ως αντηλιακό αυτό καθεαυτό, αλλά προστατεύει επιπλέον την επιδερμίδα μας ενώ παράλληλα την ενυδατώνει. Μπορείτε να το ψεκάσετε ακόμα και πάνω από μακιγιάζ, τηρώντας πάντα τoν κανόνα 20*20. Δηλαδή να ανακινήσετε καλά πριν τη χρήση για περίπου 20 δευτερόλεπτα και να το ψεκάσετε από απόσταση 20 περίπου εκατοστών. Ένα mist spray ενυδάτωσης που προστατεύει από τον ήλιο ήταν ότι χρειαζόμουν για το καλοκαίρι στην πόλη. Σίγουρα θα το χρησιμοποιήσουν περισσότερο οι ξηρές επιδερμίδες, καθώς για αυτές είναι σχεδιασμένο. Ωστόσο είναι μη φαγεσωρογόνο , είναι υποαλλεργικό , χωρίς parabens, άρωμα, αλκοόλ και πρωθητικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μπορεί να παρατηρήσετε μετά από μερικές χρήσεις ότι το στόμιο του κολλάει ή στομώνει λίγο. Αν το περάσετε λίγο με το δάχτυλάκι σας συνεχίζει κανονικά να ξεκάζει. 

EXTRA TIP! Βάλτε το στο ψυγείο το καλοκαίρι και απολαύστε ένα κύμα δροσιάς στο πρόσωπο σας.



Follow
*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...