Yellow Rose Eye Contour Bio gel | Για τα μάτια μου μόνο

Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ κάτι πιο ενισχυμένο για τα μάτια μου, την ενυδατική ματιών Eye Contour Bio gel της Yellow Rose.
Yellow Rose Eye Contour Bio gel




Ένα Υδατικό ζελέ ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση της περιοχής των ματιών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Προσωπικά πρόσεξα ότι καταπολεμά τις "σακούλες" και τα πρηξίματα, ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος μου. Αρχικά το χρησιμοποιούσα μόνο βράδυ, αλλά πλέον το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ.


Η σύσταση του βασίζεται σε ένα εξελιγμένο σύστημα απόδοσης ενεργών συστατικών στο δέρμα αποτελούμενο από Λιποσώματα και Μικροσφαίρες. Το καλό με το συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μάσκα ματιών. Απλώστε ένα λεπτό ομοιόμορφο στρώμα γύρω από την περιοχή των ματιών για 20 λεπτά και έπειτα ξεβγάλτε με νερό.




Βασικά συστατικά
Σύμπλοκα οργανικού Πυριτίου (Σιλανόλες) προστατευμένα μέσα σε Μικροσφαιρίδια
Οι Σιλανόλες είναι οργανικά παράγωγα του Πυριτίου, με αντιγηραντική δράση (πρόληψη και επανόρθωση). Είναι πολύ αποτελεσματικές για την περιποίηση της περιοχής των ματιών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της (μαύροι κύκλοι, πρηξίματα, ρυτίδες). Τα Μικροσφαιρίδια είναι στην πραγματικότητα πολύ μικρές δεξαμενές που αποδεσμεύουν σταδιακά τις Σιλανόλες στην επιδερμίδα, διασφαλίζοντας καλύτερη βιοδιαθεσιμότητα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Ceramides and PhytosphingosineΜόρια λιπιδίων τα οποία παίζουν βασικό ρόλο στη δομή και λειτουργία της κυτταρικής μεμβράνης. Προστατεύουν την υδρολιπιδική μεμβράνη της επιδερμίδας και την ενυδατώνουν. 

Υαλουρονικό Οξύ: Ισχυρός ενυδατικός παράγοντας. 

Λιποσώματα με Βιταμίνη E. Η Βιταμίνη E είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο προστατεύει το δέρμα από τη δράση των ελευθέρων ριζών. Προστατευμένη μέσα στα Λιποσώματα, η απορρόφηση στην επιδερμίδα είναι πιο αποτελεσματική και το αποτέλεσμα παρατεταμένο (αντιοξειδωτικός παράγοντας μακράς διάρκειας). 

Λιποσώματα με Γλυκυρετινικό οξύ. Το Γλυκυρετινικό οξύ παράγεται από την γλυκόριζα και παρουσιάζει αντιφλογιστικές και απαλυντικές ιδιότητες. Προστατευμένο μέσα σε Λιποσώματα, η απορρόφηση στην επιδερμίδα είναι πιο αποτελεσματική και το αποτέλεσμα παρατεταμένο (καταπραϋντικός παράγοντας μακράς διάρκειας).
Έγχρωμες μικροσφαίρες με αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε. Οι ειδικές αυτές μικροσφαίρες προστατεύουντη Βιταμίνη Ε και την απελευθερώνουν άμεσα πάνω στην επιδερμίδα κατά την εφαρμογή τους.
Πρωτεΐνες Σίτου, Με συσφιγκτική και ενυδατική δράση.
Εκχύλισμα Χαμομηλιού. Χρησιμοποιείται για τις απαλυντικές και αντιφλογιστικές του ιδιότητες.
Περιέχει ακόμα εκχυλίσματα Καρότου και Αγγουριού, β-Καροτένιο, d-Πανθενόλη (Προβιταμίνη B5) και Αλλαντοΐνη.

Εγώ χρησιμοποιώ την συσκευασία των 30ml (διπλάσια ποσότητα από τις κοινές ενυδατικές κρέμες ματιών) . Μπορείτε να την βρείτε στο www.academiafresh.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα ή κέντρα αισθητικής.




Follow

1 σχόλιο:

  1. Κατερινάκι καλημέρα.
    Το site academiafresh δεν έχει καν yellow rose. Μόνο από το ζιζελ για online;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...