BIODERMA Micellaire solution νερό


Ένα πολυδιαφημισμένο νερό ντεμακιγιάζ, το πρώτο "διάσημο" micellaire νερό το οποίο και ξεκίνησε όλη αυτήν την μανία για τα νεράκια "micellaire" και οδήγησε στο λανσάρισμα πολλών αντιγραφών του. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας μιλήσω για την δική μου εμπειρία από το Bioderma Micellaire νερό, αν και άργησα να το αποκτήσω το ομολογώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην μαγεία του που με καλούσε να το δοκιμάσω.

Καταρχάς να πω, ότι με ένα μόνο προϊόν γίνεται όλο το ντεμακιγιάζ του προσώπου αφήνοντας την επιδερμίδα σου εκπληκτικά απαλή και ενυδατωμένη και απομακρύνοντας ταυτόχρονα μακιγιάζ, ρύπους και ότι έχει μαζέψει το πρόσωπο μας από την έκθεση του σε μια δύσκολη μέρα στην πόλη. 

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αυτό το νερό ντεμακιγιάζ και ένα βαμβάκι. Τόσο απλό τόσο γρήγορο. Με ένα βαμβάκι αφαιρείς όλο το καθημερινό σου μακιγιάζ από τα μάτια και το πρόσωπο, ενώ για πιο βαρύ μακιγιάζ μπορεί να χρειαστείς περισσότερα βαμβάκια. Αυτό είναι όλο. Τίποτα άλλο. Το μακιγιάζ φεύγει σε δευτερόλεπτα και το δέρμα σου έχει μια υπέροχη αίσθηση καθαριότητας .Δεν σε ενοχλεί καθόλου στα μάτια και αφαιρεί τα πάντα. 


Χρησιμοποιώ ένα βαμβάκι για το κάθε μάτι, γιατί συνήθως βάφομαι πιο έντονα στα μάτια και αφήνω το βαμβάκι για λίγα δευτερόλεπτα πάνω σε κάθε μάτι.Αυτό μόνο αρκεί. Ειλικρινά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει στα προϊόντα ντεμακιγιάζ και ότι πιο φυσικό,μετά από το γάντι ντεμακιγιάζ για το οποίο όμως θα σου μιλήσω σε επόμενη ανάρτηση. Προσωπικά το έχω πάρει από το εξωτερικό και κόστιζε 15€ τα δύο των 500ml, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές προσφορές σε ηλεκτρονικά και όχι μόνο φαρμακεία, που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να το αποκτήσεις κι εδώ στην Ελλάδα. Η γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε. Με το χέρι στην καρδιά, είναι απλά καταπληκτικό.

The KM Projects
Not just another beauty blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...