Estee Lauder Summer Glow - A review


Πριν από λίγο καιρό η Estee Lauder μου έστειλε κάποια προϊόντα της για να τα δοκιμάσω και να σας πω την άποψη μου. Δεν σας κρύβω ότι ξετρελάθηκα με το δώρο, αλλά γρήγορα έπιασα "δουλειά" και άρχισα τις δοκιμές, γιατί ήθελα να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη πριν σας πω την γνώμη μου.


Καταρχάς, θα ξεκινήσω με την BB Double Wear All-Day Glow Moisture Makeup. Μία ΒΒ κρέμα με SPF 30 σε ένα πολυτελές σωληνάριο των 30Ml, ιδανικό για να στέκεται ανάποδα στο μπουντουάρ σας, έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε. Έχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη, ιδανική για το καλοκαίρι είτε είστε στην πόλη είτε στις διακοπές. Έχει φυσικό τελείωμα, αναδεικνύοντας την λάμψη της επιδερμίδας μας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι , χωρίς να γίνεται όμως βαριά ή λιπαρή στην αίσθηση, ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες, έντονης ηλιοφάνειας, ζέστης και υγρασίας, όπως βιώσαμε τον τελευταίο καιρό. Προσφέρει ενυδάτωση, αλλά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο τέλος της καθημερινής σας πρωινής περιποίησης, ακόμα και πάνω από την αγαπημένη σας ενυδατική. Βγαίνει σε 8 αποχρώσεις (εγώ είμαι Intensity 2) και καλύπτει ιδανικά τις πανάδες και κάποιες κοκκινίλες που έχω, δίνοντας ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα μου. Περιέχει βιταμίνες Ε & D, οι οποίες είναι από τα αγαπημένα μου συστατικά που περιποιούνται το δέρμα. 


To Brush On Glow BB Highlighter είναι το δεύτερο προϊόν της σειράς Glow το οποίο ομολογουμένως με εξέπληξε θετικά. Έρχεται σε πολυτελής συσκευασία με περιστρεφόμενο απλικατέρ και πινελάκι που διευκολύνει την εφαρμογή του. Είναι ένα concealer / highlighter το οποίο προσφέρει λάμψη στα μάτια αλλά και σε άλλα σημεία του προσώπου μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μέτρια κάλυψη. Είναι πολύ πιο ελαφρύ από το κλασικό concealer της σειράς Double wear, για αυτό και το βρίσκω ιδανικό για όσες θέλουμε να δώσουμε λάμψη χωρίς όμως να ανησυχούμε για το αν θα είναι πολύ βαρύ και θα μαζέψει. Έχει κρεμώδης υφή και απλώνετε ομοιόμορφα. Ίσως να είναι αυτό που έχω ερωτευτεί από την πρώτη κιόλας χρήση.


Για να σετάρετε το μακιγιάζ, χρειάζεστε την ιδανική πούδρα και η Estee Lauder Perfecting Loose Powder,  είναι ίσως η ιδανική επιλογή αν δεν θέλετε να βαρύνεται πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Η συσκευασία ακολουθεί φυσικά της προδιαγραφές της εταιρείας, με το μισό μέρος της να είναι καλυμμένο, προστατεύοντας μας από ατυχήματα και λειτουργώντας σαν "οδηγός" για να χρησιμοποιούμε μόνο όσο χρειαζόμαστε. Είναι πολύ ελαφριά, ιδανική για σετάρισμα και προσφέρει ένα φυσικό τελείωμα χωρίς να βαραίνει . Η ελεύθερη της μορφή βοηθάει να απλωθεί ομοιόμορφα με το αγαπημένο σας πινέλο, χρησιμοποιώντας μόνο όση χρειάζεστε και αποφεύγοντας τα ακραία cakey τελειώματα. 


H νέα DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant UV Defense SPF 50, παρέχει υψηλή προστασία του δέρματος με υψηλό SPF. Ενώ η αντι-οξειδωτική σύνθεση της DayWear προσφέρει ισχυρή προστασία ενάντια όλων των βασικών φθορών από ελεύθερες ρίζες. Περιέχει Βιταμίνες C και E και βοηθά στην πρόληψη των ορατών σημαδιών γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, δυσχρωμία, θαμπάδα και τραχύτητα. Η ελαφριά αυτή σύνθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της σαν ενυδατική, πάνω από την ενυδατική σας, ή κάτω από το make up. Η UV βάση με SPF 50 προστατεύει το δέρμα από τις καταστροφικές ακτίνες UVA και UVB και είναι ο υψηλότερος δείκτης προστασίας στην σειρά DayWear. Απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, έχει διάφανη σύσταση και είναι ότι χρειάζομαι για βάση κάτω από το foundation, αν θέλω να βαφτώ λίγο περισσότερο το πρωί. 


Και στο τέλος της μέρας τι; Μα φυσικά το Estee Lauder Take It Away Gentle Eye and Lip Longwear Makeup Remover,  το διφασικό ντεμακιγιάζ στο χαρακτηριστικό μπλε μπουκαλάκι με το χρυσό καπάκι είναι ότι χρειάζεσαι για να "διώξεις την μέρα από το πρόσωπο σου" . Το καπάκι του θα σε δυσκολέψει λίγο κι αυτό γιατί είναι "ασφαλείας" και χρειάζεται ειδικό τρόπο να το ανοίξεις (πιέζοντας προς τα κάτω καθώς το περιστρέφεις), όμως το καπάκι ασφαλείας του είναι που το καθιστά ιδανικό για να το πάρεις μαζί σου στις καλοκαιρινές διακοπές. Χρειάζεσαι μόλις ελάχιστη ποσότητα για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου ακόμα και το αδιάβροχο. Μου άρεσε πολύ γιατί δεν τσούζει στα μάτια και  με ελάχιστη ποσότητα κατάφερα να αφαιρέσω και την πιο σταθερή σκιά και την αδιάβροχη μάσκαρα που συνήθως επιλέγω τώρα το καλοκαίρι.


Αυτά είναι τα νέα της Estee Lauder για φέτος το καλοκαίρι. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Προσωπικά μπορώ να πω ότι ξεχώρισα την ενυδατική κρέμα και το highlighter/concealer και είναι πιθανότατα αυτά που θα αναζητήσω για να αγοράσω μόλις μου τελειώσουν, χωρίς να αποκλείω και την πούδρα η οποία μου άρεσε επίσης πάρα πολύ, απλά τα άλλα δύο μου πήραν τα μυαλά. 


Σας ετοίμασα όμως και ένα βίντεο με επίδειξη εφαρμογής και κριτική για την BB Double Wear All-Day Glow Moisture Makeup και για το Brush On Glow BB Highlighter.
Έτσι θα βγάλετε μόνες σας τα συμπεράσματα σας για τα δύο αυτά προϊόντα, καθώς πιστεύω ότι δεν μπορώ να σας κρυφτώ από την αλήθεια ενός video demo.






The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...