Define the lines


Η THE BODY SHOP ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ GEL EYELINER & BROW DEFINER


ΤΟ 1o GEL EYELINER ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ & ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

Τραβήξτε γραμμές, δώστε σχήμα, δώστε ένταση και τονίστε το βλέμμα σας με το νέο Gel Eyeliner & Brow Definer από τη The Body Shop. Το πρώτο τέτοιου είδους προϊόν, αυτό το πρωτοποριακό 2-σε-1 gel liner σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή στα μάτια ΚΑΙ να δώσετε ένταση στα φρύδια σας με άπειρους τρόπους. Υποδεχτείτε το!





1000 ΚΑΙ 1 ΓΡΑΜΜΕΣ

Τώρα το στυλ των ματιών σας δεν έχει περιορισμούς! Κάντε το περίγραμμα ολόκληρου του ματιού για ένα εξωτικό Αραβικό look. Τραβήξτε μία λεπτή γραμμή για γατίσιο βλέμμα. Ή πειραματιστείτε με διπλές γραμμές και τρικ για μοναδικά μοντέρνα looks. Τονίστε ακόμα περισσότερο τα μάτια σας με έντονα φρύδια - αποφασίστε και τολμήστε!






The Heart InsIde
Το Gel Eyeliner & Brow Definer περιέχει έλαιο marula από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες που η The Body Shop το προμηθεύεται από το συνεταιρισμό Eudafano Women’s Co-Operative στη Ναμίμπια. Ο συνεταιρισμός βοηθά 1.750 γυναίκες να κερδίζουν ένα δίκαιο εισόδημα. Οι γυναίκες που συμμετέχουν στο συνεταιρισμό αναφέρουν ότι τα οφέλη προχωρούν πέρα από τα χρήματα καθώς το 
πρόγραμμα τους προσφέρει δεξιότητες επιχειρηματικής διαχείρισης, μία αίσθηση ανεξαρτησίας και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...