Εμπειρία Academia Fresh

Είχα καιρό να επισκεφθώ το αγαπημένο μου Academia Fresh και επί τη ευκαιρία που ήθελα να κάνω ένα λίγο πιο περιποιημένο μανικιούρ έκλεισα ραντεβού την περασμένη Παρασκευή. 


Ο χώρος γνώριμος, μικρός και πολύ cozy στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ιδανικός για όσες μένουν ή εργάζονται στο κέντρο και θέλουν να αφιερώσουν λίγα λεπτά ομορφιάς στον εαυτό τους. Η πολύ φιλική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την βαθιά γνώση όλων των προϊόντων που διατίθενται στο κατάστημα είναι που κάνουν το Academia Fresh να ξεχωρίζει. Δεν θα σταθούν όμως μόνο στην παρουσίαση των προϊόντων, θα σε "ανακρίνουν" για να κατανοήσουν πλήρως τις ανάγκες σου και τον τύπο της επιδερμίδας σου και σου προτείνουν ότι είναι καλύτερο για εσένα και όχι ότι πρέπει απλά να πουληθεί.  


Με χαρά διαπίστωσα ότι υπήρχαν και πολλές "νέες" αφίξεις. Έχουν φέρει τα Monoi Tiki Tahiti, τα πασίγνωστα λαδάκια που είναι το μυστικό ομορφιάς τον γυναικών της Πολυνησίας. Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί ήταν πολύ δύσκολο να τα βρω, τα είχα ανακαλύψει σε διαδικτυακό κατάστημα που όμως όταν ήθελα να τα πάρω δεν υπήρχαν σε στοκ και στα hondos στο Κολωνάκι, που λυπάμαι αλλά δεν με φέρνει τόσο συχνά ο δρόμος μου. Φανταστείτε πόσο χάρηκα που τα είδα στο Academia Fresh. Δεν πήρα κάποιο, αλλά σε μια επόμενη βόλτα μου σίγουρα θα το αναζητήσω. 



Στο μικρό αυτό μαγαζάκι της ομορφιάς θα βρείτε μεταξύ άλλων τα αγαπημένα σας The Balm, τα  επαγγελματικά προϊόντα της Yellow Rose, που τώρα πλέον μπορούμε να αποκτήσουμε και εμείς οι "κοινές θνητές", τα επίσης υψηλής ποιότητας καλλυντικά της Neoderma, προϊόντα της Youth Lab, της I Love, της Steamcream αλλά και της Jane Iredale και πολλές πολλές άλλες εταιρείες.



Θα βρείτε επίσης βερνίκια της O.P.I. αλλά και της Leciel τα οποία δεν είχα ξαναδοκιμάσει και προτίμησα για το μανικιούρ που έκανα.

Επίσης, βρήκα μεγάλη ποικιλία  από τα προϊόντα I Love..., τα οποία δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά ξέρω ότι είναι τα αγαπημένα πολλών από εσάς. Τώρα ξέρω που θα τα βρω και είναι και τόσο κοντά μου...

Μεγάλη η ποικιλία και στα νέα προϊόντα της Youth Lab, Πολύ πρόσφατα λανσαρίστηκαν δυναμικά στην Ελλάδα - κάποιες ίσως πετύχατε την προσφορά με γνωστό περιοδικό που έδινε δώρο ένα αντηλιακό της εταιρίας - και κάτι μου λέει ότι θα αναμένουμε πολλά ακόμα πιο υπέροχα πραγματάκια από αυτήν την εταιρεία.


Όση ώρα μου έφτιαχναν τα νύχια χάζευα το stand με τα προϊόντα της The Balm, είναι όλα ένα κι ένα. Τα πιο γνωστά της είναι τα Highlighters Mairy-Lou Manizer & Cindy-Lou Manizerm , η παλέτα με τις ματ σκιές Meet Matte Nude και τα ρουζ & bronzers της σειράς που είναι τα αγαπημένα πολλών bloggers σε όλο τον κόσμο. Προσωπικό μου αγαπημένο είναι το Down Boy που έχω στην συλλογή μου.

Από την Yellow Rose έχω ξεχωρίσει κατά καιρούς πολλά καλλυντικά. Είναι ίσως η πιο γνωστή Ελληνική εταιρεία με επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς, ένα "μυστικό" για όλες τις Ελληνίδες αισθητικούς που τόσα χρόνια κρατούσαν καλά κρυμμένο και που πλέον μπορούμε να αποκτήσουμε όλες, με μια μικρή επίσκεψη στο Academia Fresh. Έχω στην κατοχή μου την μάσκα για τα μάτια (απλά εξαιρετική) και την κρέμα σύσφιξης στήθους που επίσης είναι πολύ καλή (πρέπει να θυμηθώ να σας κάνω ένα review). Έχω όμως δεχτεί περιποίηση σε ινστιτούτα με πολλά προϊόντα της εταιρείας, όπως τις μάσκες της , τα πήλινγκ προσώπου και άλλα πολλά και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη. Πολλές μου έχουν μιλήσει για το ντεμακιγιάζ προσώπου με μπανάνα, το οποίο μένει επίσης να δοκιμάσω, ενώ έχω πάρει και δειγματάκια από την κρέμα για τις πανάδες και μου άρεσε αρκετά.

Εκτός όμως από προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ στο Academia Fresh μπορείτε να ζήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς. Μπορείτε να κάνετε μανικιούρ, πεντικιούρ, πλήρη περιποίηση προσώπου αλλά και μασάζ. Κάτι μου λέει ότι θα γίνει στέκι για πολλές ... 

Πάμε όμως να σας δείξω τι χρώμα διάλεξα για τα νύχια μου. Ένα φωτεινό κόκκινο, το #410 της Leciel, ενώ μου έκανε και ένα μικρό nail art στον παράμεσο. Πως σας φαίνεται;

Φεύγοντας την προσοχή μου διάλεξε ένα ιδιαίτερο προϊόν μιας κλασσικής εταιρείας. Είναι το γάντι ντεμακιγιάζ της Jane Iredale. Ένα γάντι που ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω. Μόνο με νερό μπορείς να κάνεις το ντεμακιγιάζ σου, αποφεύγοντας την χρήση πολλών προϊόντων. Μια λύση οικονομική και απόλυτα φυσική. Είναι η τέλεια λύση για το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται να κουβαλάω στις διακοπές πολλά μπουκαλάκια, απλά το γάντι της Jane Iredale. Το δοκίμασα ήδη δύο φορές και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Κάτι μου λέει ότι μόλις μου τελειώσουν τα προϊόντα ντεμακιγιάζ που έχω δεν θα ξαναγοράσω τίποτε άλλο γιατί με αυτό το γάντι ξεμπέρδεψα. Έχει €19,00, τιμή πολύ προσιτή, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται κανένα άλλο προϊόν πια. 

Εσείς έχετε επισκεφθεί το Academia Fresh; Για όσες πάντως βρίσκονται μακριά, έχει και e-shop!!!

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...