WHAT NEW PUSSYCAT?

Καλοκαίρι και οι εταιρίες βγάζουν καινούργια υπέροχα προϊόντα να μας δελεάσουν. Έτσι νέες σειρές  και προϊόντα από την Fresh Line η μια σειρά και από το Body Shop τα υπόλοιπα. 

Από την Fresh Line. ένα ευφάνταστο, ειδικής έκδοσης σετ στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου, περιλαμβάνει καλοκαιρινά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης με παραδοσιακά, ελληνικά αρώματα!


   Το φρουτώδες, δροσερό και γλυκό Αφρόλουτρο Πεπόνι-Μέντα (100ml) σε συνδυασμό με το Γαλάκτωμα Πεπόνι-Μέντα (100ml) θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία τόνωσης και ενυδάτωσης για την καλοκαιρινή περιποίηση της επιδερμίδας σας. 

     Ιδιαίτερα εύχρηστο και κατάλληλο για ταξίδι είναι το σαμπουάν στερεής μορφής Τερψιχόρη (70gr). Τα εκχυλίσματα εσπεριδοειδών και τα αιθέρια έλαια από λεμόνι, πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ και μανταρίνι σε συνδυασμό με το ξύδι προσδίδουν λάμψη στα θαμπά και βαμμένα μαλλιά. Το λάδι ηλίανθου παρέχει φυσική προστασία του χρώματος των μαλλιών από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ το εκχύλισμα δάφνης και τσουκνίδας τονώνει τα μαλλιά και προάγει την υγεία του τριχωτού. 

      Η πλούσιας υφής Κρέμα Χεριών Βανίλια (90ml) ενυδατώνει σε βάθος και αποκαθιστά τα ξηρά και αφυδατωμένα χέρια προστατεύοντάς τα από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο προσδίδοντας ταυτόχρονα βελούδινη απαλότητα. 

     Το σετ ολοκληρώνεται με το δροσερό άρωμα του Καλυψώ Splash Σώματος (20ml). Το άρωμα εσπεριδοειδών θα προσφέρει στιγμές τόνωσης και φρεσκάδας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας!



    Από το Body Shop έχουμε επίσης νέες καλοκαιρινές αφίξεις. Νέα αρωματική σειρά από την καρδιά του Παραδείσου και νέα mini Eau de Toilettes σε πρακτικό μέγεθος για να έχετε συνέχεια μαζί μας το αγαπημένο σας άρωμα! Θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα της The Body Shop στις 4 Αυγούστου 2014.

 

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ 
Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ 
FIJIAN WATER LOTUS!


Ήλιος, θάλασσα, άμμος, φοίνικες… Ακούγεται ειδυλλιακό, έτσι δεν είναι; Τώρα λοιπόν μπορείτε να 
αποδράσετε στο δικό σας τροπικό παράδεισο με το πολυτελές, εξωτικό άρωμα της ΝΕΑΣ σειράς Fijian Water Lotus από τη The Body Shop. Τίποτα δε θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι από ένα δροσερό, ζωηρό άρωμα. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικό από ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει όλη την αύρα του τροπικού νησιού Fiji; Ανοίγει με αναζωογονητικές νότες από μανταρίνι και λιτσέα, συνεχίζει με ένα ντελικάτο μπουκέτο από άνθος Fijian Water Lotus, κατευθείαν από το Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό και ρόδο, προτού ολοκληρωθεί με μία ελαφριά αλλά ζωηρή θαλάσσια αύρα. Αναζωογονητικό και χαλαρωτικό - ευτυχία σε ένα μπουκάλι.



FRAGRANCE Minis - ΜΙΚΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    Τα νέα σε πρακτικό μέγεθος Eau de Toilettes (10ml/ 5,50€) της Voyage Fragrance collection από τη The Body Shop, είναι ιδανικά για τα ταξίδια σας! Επιπλέον, μπορείτε να αναμίξετε διαφορετικά αρώματα – για παράδειγμα, ένα ελαφρύ δροσερό άρωμα για την ημέρα με ένα πιο έντονο άρωμα για το βράδυ. Επίσης διατίθεται σε 10ml συσκευασία η μοναδική αρωματική οικογένεια του White Musk® – White Musk®, White Musk Libertine και White Musk Smoky Rose

Και έρχονται κι άλλα από το Body Shop...

The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...