Empties #6 - Part 1 - Άδειες συσκευασίες προϊόντων περιποίησης





Σας ετοίμασα ένα καλοκαιρινό διασκεδαστικό βιντεάκι με τα προϊόντα που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους (ή σχεδόν). Αυτό το βίντεο είναι το πρώτο μέρος , για΄τι είχα πάρα πολλά προϊόντα και θα έβγαινε κυριολεκτικά Μπεν Χουρ το βίντεο. Έτσι το έσπασα σε δύο μέρη.

Θα ήθελα όμως να πω και δυο λόγια για το καθένα και εδώ:


  1. Αφρόλουτρο Nivea Creme Soft. Πλούσιος αφρός και πουδρένιο άρωμα Ιδανικό για όλη την οικογένεια. Είναι στα 750ml και λίγη ποσότητα αρκεί για πολύ καιρό. 
  2. My face κρεμώδης αφρός καθαρισμού 2 σε 1. Το συγκεκριμένο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως μάσκα. Είναι πολύ καλό για λιπαρές επιδερμίδες και ενίοτε με ενοχλούσε σε σημεία που το μικτό μου δέρμα γινόταν λίγο πιο ξηρό. Αλλά μου ρύθμιζε αρκετά την λιπαρότητα. Δυστυχώς μπορείτε να το βρείτε μόνο στην Αυστρία ή την Γερμανία στα καταστήματα Bipa.
  3. Διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών της Garnier. Το είχα αγοράσει €3,90 σε προσφορά 1+1 δώρο. Είναι αρκετά καλό ντεμακιγιάζ και δεν ερεθίζει τα μάτια. Ωστόσο το βρίσκω λίγο ακριβό, δεδομένου ότι μπορείς να πάρεις το micellaire νερό της ίδιας εταιρείας στα €6,00 περίπου, το οποίο κάνει για όλο το πρόσωπο και διαρκεί πολύ περισσότερο.
  4. Σαμπουάν Timotei με 0% parabens και έλαιο macademia για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ωραίο σαμπουάν , με πλούσιο αφρό , αλλά βρήκα ότι μετά από λίγο καιρό χρήσης του μου τα βαραίνει. Έχω αγοράσει κι άλλα ήδη, γιατί βρίσκω ότι για το καλοκαίρι είναι πολύ ενυδατικό σαμπουάν, κάτι που χρειάζονται τα μαλλιά μας, λόγω της συχνής έκθεσης στον ήλιο και την θάλασσα.
  5.  Αντηλιακό προσώπου της Castalia με δείκτη προστασίας spf50. Αγαπημένο αντηλιακό με πολύ υψηλή προστασία. Αν και το βρίσκω λιπαρό για να το φορέσω κάτω από foundation, είναι ιδανικό για τις μέρες που έχει πάρα πολύ ζέστη και υγρασία και θέλετε να φορέσετε απλώς ένα αντηλιακό με λίγη πούδρα από πάνω (για την πόλη) ή απλά να το πάρετε στην παραλία μαζί σας. Εγώ πάντως το είχα μονίμως στην τσάντα μου. 
  6. Αποσμητικό roll on της NIVEA, από την σειρά talk sensation. Πολύ απαλή σύνθεση και πολύ καλή προστασία από την κακοσμία για ώρες. Σίγουρα θα το ξαναπάρω.
  7. Παιδικό αντηλιακό της Avon Με δείκτη προστασίας SPF 50. Το είχα μονίμως στην τσάντα της θάλασσας και μάλλον ήρθε η ώρα να το πετάξω.
  8. Συμπλήρωμα διατροφής INNEOV, της L'oreal & Nestle για δυνατά μαλλιά. Πέρυσι τα έπερνα συνέχεια μέχρι που αποφάσισα να πάρω κάτι άλλα συμπληρώματα και τα σταμάτησα. Δυστυχώς πέρασε η ημερομηνία λήξης τους και πρέπει να τα πετάξω.
  9. Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ και τονωτική λοσιόν της Byphasse. Αγαπημένο δίδυμο εδώ και πάρα πολύ καιρό, από τότε που τα ξετρύπωσα από το Oggi στην Πατησίων είναι ίσως το πιο οικονομικό ντεμακιγιάζ που έχω βρει. Κοστίζει €3,00 το κάθε μπουκάλι των 500ml, είναι για όλο το πρόσωπο, δεν τσούζει και δεν ερεθίζει τα μάτια. Περιέχει προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε. Η τονωτική λοσιόν είναι ήπια, τονώνει την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει και να την αφυδατώνει. Έχω ήδη αγοράσει άλλο ένα σετ. 
  10. Κρέμα χεριών της Berckeley Square. Η συγκεκριμένη ήταν δώρο από την μαμά μου μαζί με ένα σετ σαπουνάκια. Δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί άφηνε ένα γλοιώδες φιλμ και δεν αποροφούταν με τίποτα. Επιπλέον, η συσκευασία χάλασε από τις πρώτες χρήσεις. Δεν έχει τελειώσει αλλά την πετάω γιατί δεν την αντέχω καθόλου.
  11. Απολεπιστικό σώματος της Intermed, από την σειρά Luxurious σε άρωμα Icing Sugar. Καταπληκτικό απολεπιστικό, λεπτόρευστο με απίστευτη μυρωδιά. Σίγουρα θα το ξαναπάρω.
  12. Μια παλιά λοσιόν σώματος με γκλίτερ που ξέθαψα από κάποιο συρτάρι ενώ καθάριζα. Είναι από την Avon, Η σειρά ήταν η Island Vibe. Είχα χρησιμοπιήσει το body mist της σειράς με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, αλλά το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε καθόλου γιατί λέρωνε πάρα πολύ τα ρούχα.
  13. Για το τέλος άφησα ένα καταπληκτικό στεγνωτικό σπρέυ για τα νύχια από τα Jumbo. Απλά υπέροχο, στεγνώνει τα νύχια στο πι και φι στην κυριολεξία. Ειλικρινά δεν ξέρω τι περιέχει αλλά για 1,50 που κοστίζει είναι ότι καλύτερο έχω βρει.


Δείτε εδώ και το βίντεο που σας ετοίμασα.




Σύντομα θα σας ανεβάσω και το δεύτερο μέρος από αυτά τα empties.Μέχρι τότε σας φιλώ :*



The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...