2 υπέροχα καλοκαιρινά αρώματα από την Sempre Viva που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις μου η Sempre Viva Natural Products και σήμερα σου μιλάω για δύο αγαπημένα καλοκαιρινά αρώματα ή μάλλον Body splashes που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.
Sempre Viva Natural products

Τα Sempre Viva Natural Products  τα ανακάλυψα στην έκθεση ομορφιάς όπως σου έδειξα στο πρόσφατο haul μου αν και είχα ήδη ένα σαπούνι που είχα βρει σε ένα beautytestbox, όπως σου είχα δείξει σε ένα collective haul video
Ελληνικά προϊόντα, εμπνευσμένα από το λουλούδι sempre viva (πάντα ζωντανό) που φύεται στα Κύθηρα και δεν μαραίνεται ποτέ. Για τους δημιουργούς της Sempre Viva Natural Products , η ομορφιά, με την κατάλληλη περιποίηση γίνεται προσιτή σε όλους.

Η αγάπη μου για τις musk μυρωδιές είναι γνωστή για αυτό άλλωστε και επέλεξα το White Musk χωρίς δεύτερη σκέψη. Απαλό, διακριτικό άρωμα, για όλο το χρόνο , αλλά το συγκεκριμένο body splash είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι, γιατί πραγματικά δεν είναι καθόλου βαρύ. 

Η έκπληξη ήρθε με το Aloe Vera, που στην έκθεση επέμενε ο άντρας μου να αγοράσουμε. Ένα universal άρωμα, που θυμίζει ακριβό σαπούνι  και μπορεί να φορεθεί τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες (εξού και η επιμονή ). Διακριτικό και δροσερό είναι ότι πιο καλοκαιρινό έχω μυρίσει το τελευταίο καιρό. 

Έχω ενθουσιαστεί με τη νέα μου ανακάλυψη και ανυπομονώ να δοκιμάσω κι αλλα προϊόντα της Sempre Viva Natural Products. Απ' όσο γνωρίζω μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, αλλά και στην σελίδα τους στο facebook εδώ: Sempre Viva Natural Products.


Follow

 Διάβασε επίσης:


1 σχόλιο:

  1. Ωχ! Πως μας ξέφυγε η εταιρεία στην έκθεση; Το White musk είναι τόσο αγαπημένη μυρωδιά! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...