Review: KORRES Black Volcanic minerals - Professional Volume mascara

Πριν από περίπου δύο μήνες πήρα από το zampple την μάσκαρα του Κορρε, Black Volcanic minerals - Professional Volume. Δυστυχώς για εμένα δεν δούλεψε...

Black Volcanic minerals - Professional Volume


Μια πολλά υποσχόμενη μάσκαρα από τον Κορρέ πήρα στα χέρια μου από το zampple και σχεδόν αμέσως την άνοιξα για να την δοκιμάσω. Είχε σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν σε μια μάσκαρα , όπως το τρίχινο βουρτσάκι και φυσικά συστατικά που υπόσχονται ενδυνάμωση και προστασία για τις βλεφαρίδες μου.

Δυστυχώς για εμένα δεν κατάφερα ποτέ να την κάνω να δουλέψει. Σχεδόν κάθε φορά μουτζουρωνόμουν, καθώς το βουρτσάκι αποδείχτηκε πιο μεγάλο από ότι "αντέχουν" οι δικές μου βλεφαρίδες. Κατανοητό σκέφτηκα και βάλθηκα να βρω τρόπο να την απλώσω σωστά. Εντέλει τα κατάφερα να το κουμαντάρω χωρίς να λερωθώ αλλά γρήγορα διαπίστωσα  ότι κάτι στην σύσταση της μάσκαρα δεν επιτρέπει να στεγνώσει αρκετά γρήγορα, με αποτέλεσμα με το παραμικρό να λερώνομαι πάλι. 

Δεν το βάζω κάτω γιατί αφού την πήρα θα την χρησιμοποιήσω, αφού πρώτα όμως την αφήσω λίγο καιρό μήπως και ξεραθεί. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν γίνεται να μας αρέσουν όλα, αλλά δεν ξέρω αν και εσείς αντιμετωπίσατε το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη. Από σχόλια άλλων zampplers πάντως βρήκα τουλάχιστον άλλη μια που αντιμετώπισε το ίδιο θέμα. 

Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι δίνει όγκο όμως πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που πολύ γρήγορα χαλάει αφού τείνει να μουτζουρώνει έντονα. Δεν βαραίνει τις βλεφαρίδες και είναι εμπλουτισμένη με τονωτικά ιχνοστοιχεία, εκχύλισμα βαμβακιού , πολυμερή ηλίανθου και σταφύλι που δυναμώνουν τις βλεφαρίδες ενώ ταυτόχρονα τις προστατεύουν. Ελπίζω μετά από λίγο καιρό να "ξεραθεί" λιγάκι για να μπορέσω να την χρησιμοποιήσω.

 


Follow


The KM Projects
Not just another beauty blog

2 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...