Review: Bioten Hyaluronic 3D antiwrinkle day cream SPF15

Την πήρα πρόσφατα στα χέρια μου από το Zampple και ήμουν ιδιαίτερα ανυπόμονη για να την δοκιμάσω. Κυρίως γιατί πιστεύω ότι μερικές φορές μπορεί να βρει κανείς μικρούς θησαυρούς ακόμα και σε πιο οικονομικά προϊόντα και μέχρι στιγμής η ΒΙΟΤΕΝ δεν με έχει απογοητεύσει με τα προϊόντα της.
Bioten Hyaluronic 3D antiwrinkle day cream SPF15

Μια αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέως και SPF 15 δεν μπορεί παρά να είναι η ιδανική για όσες είμαστε 35+ και θέλουμε μια ενισχυμένη ενυδάτωση χωρίς όμως να βαραίνει την επιδερμίδα μας. 


Bioten Hyaluronic 3D antiwrinkle day cream SPF15

Η Bioten Hyaluronic 3D antiwrinkle day cream SPF15, είναι μέρος της καθημερινής μου πρωινής φροντίδας τις τελευταίες 20 (ίσως και παραπάνω ) ημέρες. Ήρθε η ώρα να σου που την γνώμη μου. Αν και πλούσια σε υφή, απορροφάται γρήγορα και συνδυάζεται άνετα με όποια προϊόντα μακιγιάζ επιλέξω την εκάστοτε ημέρα, χωρίς να βαραίνει την λιπαρή μου επιδερμίδα. 
Bioten Hyaluronic 3D antiwrinkle day cream SPF15


Ενδεχομένως, οι νεώτερες σε ηλικία να την βρουν λίγο βαριά, αλλά εδώ πρόκειται για μια ενυδατική αντιρυτιδική κρέμα που απευθείνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες ( άνω των 35 αλλά κάτω από 45) που συχνά αναγκαζόμαστε είτε να επιλέξουμε κρέμες για μικρότερες ηλικίες προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις ενός λιπαρού ή μικτού δέρματος ή να καταφύγουμε σε πιο ενισχυμένες, που είναι σχεδιασμένες για να απευθύνονται σε μεγαλύτερες, πολύ μεγαλύτερες ηλικίες. 

Η Bioten Hyaluronic 3D antiwrinkle day cream SPF15 κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται, ενυδατώνει χάρη στην δύναμη και τις ιδιότητες του υαλουρονικού οξέως, χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα. Απευθύνεται δε σε όλους τους τύπους δέρματος. Άλλωστε το υαλουρονικό οξύ υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας (όπως και το κολλαγόνο), όμως η παραγωγή του μειώνεται σταδιακά μετά τα 25. Χάρι στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέως, διεγείρεται η φυσική σύνθεση και ανανέωση του και η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή, ενώ οι ρυτίδες μειώνονται με την μακροχρόνια εφαρμογή του.

Σίγουρα είναι μια ενυδατική που συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε, αν είστε και εσείς στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ με εμένα. Είμαι πεπεισμένη ότι θα σας αρέσει πολύ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...