Caudalie Divine Scrub review

Από την πρώτη στιγμή που μύρισα το έλαιο Divine της Caudalie, ερωτεύτηκα στην κυριολεξία. Έτσι το αμέσως επόμενο προϊόν της σειράς που ήθελα οπωσδήποτε να αποκτήσω και να δοκιμάσω ήταν αναμφισβήτητα το απολεπιστικό σώματος Caudalie Divine Scrub.

Caudalie Divine Scrub review



Είναι από τα πιο πολυτελή απολεπιστικά σώματος που έχω δοκιμάσει, με ένα μεθυστικό αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά φίνο άρωμα, που θυμίζει εκλεπτυσμένο σπα. Οι κόκκοι καστανής ζάχαρης που περιέχει είναι ιδιαίτερα λεπτοκομμένοι. Ενώ τα 4 έλαια που συνδυάζονται στην σύσταση του (αργανέλαιο, ιβίσκος, σταφίδα και σουσάμι) ενισχύουν την ενυδατική του δράση σε επίπεδο βάλσαμου (balm) και του προσδίδουν αυτό το ιδιαίτερο άρωμα που θα ερωτευτείτε από την πρώτη στιγμή.

Caudalie Divine Scrub review


Όπως το απλώνω σε στεγνή (προσωπικά επιλέγω στεγνή αλλά οι ίδιοι συνιστούν βρεγμένη) επιδερμίδα, έπειτα βρέχω λίγο τα χέρια μου και κάνω μασάζ σε όλο το σώμα και το βάλσαμο λιώνει κυριολεκτικά σαν βούτυρο και οι κόκκοι ζάχαρης απολεπίζουν το δέρμα μου απαλά. Αν αυτό που αναζητάτε είναι η δυνατή απολέπιση τότε αυτό δεν κάνει για εσάς. Είναι ιδανικό για πιο ευαίσθητες επιδερμίδες και τα έλαια που περιέχει ενυδατώνουν σε βάθος ακόμα και τις πιο ξηρές, αφήνοντας το δέρμα εξαιρετικά απαλό. Έχει 97% φυσικά συστατικά και δεν περιέχει Parabens ή άλλα επικίνδυνα συστατικά. Ένα είναι σίγουρο: Ότι θα το ξαναπάρω οπωσδήποτε.

Caudalie Divine Scrub review







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...