I LOVE SEMILAC GIVEAWAY

The Happiest girls always have the perfect nails !!! Σας έχω super νέο διαγωνισμό σε συνεργασία με την Semilac Hellas. Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει τα προϊόντα της φωτογραφίας (ένα λαδάκι, ένα all in one nail conditioner, δύο απλά βερνίκια σε δύο γιορτινές αποχρώσεις: κόκκινο και ασημί, ένα γυαλιστικό buffer και μια λίμα) όλα από την Semilac Hellas

SEMILAC GIVEAWAY



SEMILAC GIVEAWAY

Οι όροι του διαγωνισμού είναι απλοί:
1. Like την σελίδα Semilac Hellas
Τέλος συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα του διαγωνισμού (αν θες ακολούθησε επιπλέον βήματα για να κερδίσεις περισσότερες συμμετοχές και να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις).

Καλή Επιτυχία σε όλες με υπέροχα νύχια πάντα!

Semilac

Απαραίτητη προϋπόθεση να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής. Σχόλια με στοιχεία διαγωνιζόμενων που όμως δεν έχουν συμπληρώσει την φόρμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου (7-12-2016 στις 12 το βράδυ) και η νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ και στο facebook και θα ειδοποιηθεί από μένα. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για Ελλάδα. Αν η νικήτρια δεν απαντήσει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα βγει νέα νικήτρια. Το δώρο θα σταλεί από την εταιρεία.




2 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...