Review: Nivelazione by Farmona | Thermoactive modelling abdomen and buttocks serum hot therapy

Έχεις μπει στην διαδικασία να αδυνατίσεις, όμως αγχώνεσαι για το τοπικό πάχος; Έχεις ξεκινήσει δίαιτα και γυμναστήριο; Ίσως χρειάζεσαι μια μικρή βοήθεια. Κι εδώ έρχεται το Thermoactive modelling abdomen and buttocks serum hot therapy. Ένας ειδικός ορός που σμιλεύει την σιλουέτα... και καίει, στην κυριολεξία το τοπικό πάχος.



Ένα αδυνατιστικό τζελ για κοιλιά και γλουτούς που αφαιρεί το λίπος από τα κύτταρα, στοχεύοντας ειδικά στις δύο αυτές δύσκολες περιοχές. Με ειδικά σχεδιασμένα σύμπλεγματα ενεργών συστατικών αφαιρεί τα λιπίδια που αποθηκεύονται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος εμποδίζοντας το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων. Η τακτική εφαρμογή επιταχύνει τη διαδικασία της καύσης και αποτρέπει από τη συσσώρευση λίπους στα κύτταρα, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα αδυνατίσματος. Μέρα με τη μέρα, το ποσοστό αυτό πλησιάζει στο τέλειο σχήμα και το δέρμα επανακτά μεταξένια απαλότητα και ελαστικότητα.


Το χρησιμοποιώ συστηματικά, κυρίως λίγο πριν πάω γυμναστήριο. Απλώνω με έντονες κινήσεις στην κοιλιά και στους γλουτούς και στον ποπό. Μετά από περίπου δέκα λεπτά αρχίζω να το νιώθω να καίει και η αίσθηση αυτή διαρκεί περίπου 40 λεπτά ίσως και λίγο περισσότερο. Προτιμώ να το συνδυάζω με γυμναστική που στοχεύει σε αυτές τις περιοχές ή είναι αρκετά έντονη για να με κάνει να ιδρώσω. Έτσι το χρησιμοποιώ όταν κάνω πιλάτες, zumba και μερικές φορές body pump. Μετά το γυμναστήριο κάνω ντους προσπαθώντας να επιμείνω στην περιοχή που το είχα απλώσει και μετά το μπάνιο εφαρμόζω μια συσφιγκτική ή μια πλούσια ενυδατική κρέμα. 

Μετά από τρεις περίπου εβδομάδες και σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση (τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα) έχω προσέξει ότι έχει αρχίσει να σμιλεύεται σιγά σιγά η περιοχή που με προβλημάτιζε περισσότερο (μπούτια). Μπορεί ακόμα για τρίτους να μην είναι άμεσα και πολύ ορατά τα αποτελέσματα, αλλά είναι πολύ ξεκάθαρο σε μένα ότι έχει βοηθήσει σημαντικά.

Μου θύμισε πολύ το L'Ymola triple action Body slimming and firming thermo massage cream, το οποίο αγαπώ εδώ και χρόνια. Όμως με λίγο διαφορετική δράση, καθώς το τζελ της Farmona σου δίνει την αίσθηση ότι το κάψιμο "έρχεται και φεύγει". 

l'ymola triple action thermo cream


Το τζελ Thermoactive modelling abdomen and buttocks serum hot therapy  θα το βρείτε στο κατάστημα Farmona, Αγίας Παρασκευής 42 στο Χαλάνδρι.




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...