5 Ελληνικά blogs που θα σε κάνουν να λατρέψεις το Nail art

Μπορεί να μην έχω το ταλέντο τους, αλλά μου αρέσει να χαζεύω τις δημιουργίες τους. Εντάξει μερικές φορές εμπνέομαι για να φτιάξω κάτι ή έστω να προσπαθήσω. Σε αυτή την ανάρτηση σου μάζεψα μερικά από τα αγαπημένα μου ελληνικά blogs (και όχι μόνο) που με έχουν κάνει να δω το Nail art αλλιώς και πιστεύω ότι θα λατρέψεις και εσύ.





1. NAILS WORLDΞεκινάω με τη Νάζη, την κορυφαία του είδους για τα ελληνικά δεδομένα. Την γνώρισα από το Edit Your Life Magazine. Έχουν φιλοξενηθεί άρθρα της στο περιοδικό, τα οποία εγώ προσωπικά αποκαλώ μικρά αριστουργήματα. Ρίξε μια ματιά μόνο στο Instagram της και πες μου αν δεν είναι καταπληκτική η δουλειά που κάνει


2. DIARY OF A BEAUTY ADDICT. Η Ελευθερία είναι ένα μικρό ταλαντούχο πλασματάκι που συνεργαζόμαστε επίσης μαζί στο Edit Your life magazine. Την γνώρισα πρόσφατα από κοντά, σε ένα καφεδάκι που κράτησε ώρες. Η Ελευθερία που λες έχει πολλά ταλέντα. Ένα από τα οποία είναι και τα νύχια. Μου αρέσουν τα tutorials της γιατί είναι πιο προσιτά και (τουλάχιστον για μένα) φαίνονται λίγο ππιο εύκολα να τα φτιάξω. Όχι ότι τα έχω καταφέρει ακόμα. Έχει και εξειδικευμένο Blog για τα νύχια, το Nail Art by Eleftheria.


3. MINT FLORAL DIARY Ένα beauty blog από την νεαρή Μπέτυ με ταλέντο στο nail art. Υπέροχα σχέδια στα νύχια, που νομίζεις ότι πρόκειται για κάτι πανεύκολο αλλά.. ίσως απαιτεί λίγο ταλέντο παραπάνω και πίστεψε με το διαθέτει και άφθονο μάλιστα.





4. WOMAN IN THE MIRROR Τη Νεκταρία την γνώρισα μέσω του καναλιού της στο youtube, ενώ έχω φιλοξενήσει και ένα nail tutorial της και στο blog μου. Πολυτάλαντη και πολυμήχανη Κερκυραία μαμά. Αυτό έχω να πω μόνο.






Την Μόιρα παρακολουθώ αθόρυβα στο facebook (δεν έχει Blog) και έχει τύχει να μιλήσουμε κάποιες φορές στην σελίδα μου. Ταλέντο !


#Natural_Healthy_Nails_Love_Them ❤️
Posted by Professional Nail Care by Moira. on Tuesday, February 23, 2016






2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο ποστ!Συμφωνώ σε όλες σου τις επιλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες όλες οι κυρίες!!!!Εχω τις προτιμήσεις μου βέβαια,αλλά δεν τις αποκαλύψω!!χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...