The Body Shop Xmas Event | Go Wild for Christmas

Η ΠΙΟ ‘WILD’ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ Η 
ΤΗΕ ΒΟDY SHOP

Oι καταναλωτές, που πραγματοποιούν αγορές τα Χριστούγεννα θα βοηθήσουν να προστατευτούν οι ουραγκοτάγκοι, οι τίγρεις και οι μαϊμούδες που απειλούνται με εξαφάνιση.

Xmas The Body Shop Go Wild Event



Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης TheKMProjects (@thekmprojects) στις




Go Wild for Christmas


Με ακόμα ένα ξεχωριστό, wild Christmas Event, η The Body Shop, υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα. Όλες οι bloggers είχαμε την ευκαιρία να δούμε πρώτες από κοντά τα νέα Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρων, να μυρίσουμε τις νέες κυκλοφορίες αλλά και τα Limited edition Προϊόντα τους από τις εποχικές σειρές σώματος. 

Go Wild for Christmas


Λίγα λόγια για το The Body Shop Go Wild for Christmas!


Οι καταναλωτές αυτά τα Χριστούγεννα θα μπορέσουν να συμβάλουν στην προστασία μερικών από τα πιο απειλούμενα με εξαφάνιση είδη ζώων στον κόσμο, με την αγορά δώρων για τους αγαπημένους τους από την The Body Shop. Είναι τόσο απλό, κάθε ειδικά επιλεγμένο δώρο που αγοράζoυν οι πελάτες θα συμβάλει στην προστασία των ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση στο Βιετνάμ, τη Μαλαισία και την Ινδονησία καθώς και στην προστασία των ενδιαιτημάτων που απειλούνται με εξαφάνιση στο Βιετνάμ. Η αγορά κάθε ειδικά επιλεγμένου δώρου θα προστατεύσει ένα 1 τετραγωνικό μέτρο ενδιαιτημάτων.


Η The Body Shop έχει επεκτείνει σήμερα αυτό το πρωτοποριακό project από την αρχική του τοποθεσία στο Βιετνάμ σε δύο επιπλέον τοποθεσίες στη Μαλαισία και την Ινδονησία, αποκλειστικά για τα Χριστούγεννα, επιτρέποντας στους πελάτες να κάνουν το καθήκον τους, βοηθώντας τους ουραγκοτάγκους, τις τίγρεις και τις μαϊμούδες που απειλούνται με εξαφάνιση.



  

Oι πελάτες της The Body Shop σε όλο τον κόσμο μπορούν να συμμετέχουν στο project Πράσινες Γέφυρες (Bio-Bridges) και να κάνουν το καθήκον τους για να καταπολεμήσουν την απώλεια των ενδιαιτημάτων και να βοηθήσουν τους φίλους μας, τα ζώα. Κάθε φορά που ένας πελάτης αγοράζει ένα ειδικά επιλεγμένο δώρο κατά τη διάρκεια της εκστρατείας από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016, θα προστατεύει 1 τετραγωνικό μέτρο ενδιαιτημάτων και τα απειλούμενα με εξαφάνιση ζώα. Η The Body Shop έχει ως στόχο να δωρίσει £ 200,000 κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Τα κεφάλαια θα μοιραστούν σε αυτά τα τρία projects, με το 58% να πηγαίνει στο project του Βιετνάμ, το 21% στο project της Ινδονησίας και το 21% στο project της Μαλαισίας.

Ήδη έχω αρχίσει να χτίζω την Christmas Wish list μου. Εσείς;  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...