Review: Black Pearl & Gold Hydrogel eye patch by Petitfee

Πρόκειται για τη νέα μου ανακάλυψη, τους δίσκους ενυδάτωσης ματιών με μαύρο μαργαριτάρι και χρυσό από την Petitfee που βρήκα στο bbcosmetic.com .
BB Cosmetic
Την περασμένη εβδομάδα τα παρέλαβα από το bbcosmetic.com και αμέσως τα χρησιμοποίησα. Και φυσικά, ενθουσιάστηκα! Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν με έχει απογοητεύσει προϊόν από την Κορέα. Είτε πρόκειται για BB, είτε για μάσκα, είτε για τις μάσκες απολέπισης ποδιών (δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο πουθενά), ότι gadget ομορφιάς έχω πάρει από την Κορέα, έχει βγει καταπληκτικό. Είναι άλλωστε γνωστό σε όλες τις skincare freaks οτι οι Κορεάτες είναι έτη φωτός μπροστά στην περιποίηση της επιδερμίδας και είναι διάσημοι για τα υπέροχα gadget ομορφιάς που κάθε τόσο λανσάρουν στην αγορά. Μαζί παρήγγειλα και μια ΒΒ αλλά σήμερα θα σου μιλήσω μόνο για τα Black Pearl & Gold Hydrogel eye patch. Για την ΒΒ θα σου μιλήσω λίαν συντόμως, αλλά όχι σήμερα.

Review: Black Pearl & Gold Hydrogel eye patch by Petitfee

Τα Black Pearl & Gold Hydrogel eye patch είναι δίσκοι ενυδάτωσης ματιών σε σχήμα γιν-γιανγκ, το ιδανικό σχήμα για να αγκαλιάσουν στοχευμένα την περιοχή κάτω από τα μάτια. Το μαύρο μαργαριτάρι που περιέχει στα συστατικά του 20 διαφορετικά μέταλλα και αμινοξέα, τα οποία βοηθούν την επιδερμίδα να παραμένει νέα και αψεγάδιαστη, ενώ ο χρυσός βοηθάει να φαίνεται φωτεινή΄και της δίνει ομοιόμορφο τόνο.

Τα χρησιμοποιώ αμέσως μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας για περίπου 20-30 λεπτά. Τις περισσότερες φορές που τα χρησιμοποίησα ήταν πρωί και αυτό για να αντιμετωπίσω πιο γρήγορα τα τυχόν οιδήματα που μπορεί να με ταλαιπωρούν. Είναι σίγουρα αστεία να τα βλέπεις, σαν μαυρόχρυσα ψαράκια κάτω από τα μάτια σου. Αλλά τα αισθάνομαι πολύ όμορφα και νιώθω να ενυδατώνουν τόσο που σχεδόν δεν χρειάζομαι να βάλω ενυδατική μετά, ειδικά το πρωί. 

Review: Black Pearl & Gold Hydrogel eye patch by Petitfee



Σίγουρα είναι ένα gadget που αξίζει να αποκτήσεις και να προσθέσεις στην περιποίηση σου, και πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις καθόλου. Μπορείς να το αποκτήσεις κατευθείαν από την Κορέα (δυστυχώς εδώ δεν βρίσκεται) από το BB Cosmetic Πατώντας εδώ. Και με τον κωδικό Z8W83ILOV7 έχεις έκπτωση 8% η οποία ισχύει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2016 για όλα τα προϊόντα που θα βρεις στο  bbcosmetic.com .




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...