10 προϊόντα μαλλιών που αξίζει να δοκιμάσεις

10 προϊόντα μαλλιών που δοκίμασα και ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ.
10 προϊόντα μαλλιών που αξίζει να δοκιμάσεις

Θα ξεκινήσω από τα κλασσικά αγαπημένα μου, όπως το λαδάκι της Kerastase για το οποίο σου έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές και το έχω δείξει και σε video. To Kerastase Elixir Ultime είναι ένα Έλαιο πολλαπλών χρήσεων από την Kérastase, για εκθαμβωτική λάμψη, εμπλουτισμένο με σύμπλοκο Oléo-Complex, ένας συνδυασμός τεσσάρων πολύτιμων ελαίων. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και προσφέρει θρέψη, απαλότητα και εντυπωσιακή λάμψη. Για μένα είναι από τα καλύτερα του είδους. 

Από την L'Oreal ένα αγαπημένο θερμοπροστατευτικό σπρέι μαλλιών είναι της Elnett. Έχω τελειώσει ήδη ένα και συνεχίζω δυναμικά στο επόμενο μπουκάλι. Με βοηθάει πολύ στο ίσιωμα των μαλλιών μου ενώ παράλληλα τα προστατεύει από την θερμότητα. 

Το σαμπουάν της Garden of Panthenols είναι ιδανικό για βαμμένα μαλλιά και ταυτόχρονα κατά της τριχόπτωσης.  Ο ειδικός συνδυασμός του εκχυλίσματος Πράσινου Τσαγιού και της Πρωτεΐνης Σιταριού, καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, τα αναζωογονεί και τα βοηθά να ανακτήσουν την φυσική τους ελαστικότητα, λάμψη και ζωντάνια, αποφεύγοντας το ξεθώριασμα του χρώματος. Ταυτόχρονα, η Κυστεΐνη που περιέχει εμποδίζει την απώλεια και ενισχύει την ανάπτυξη των υγιών μαλλιών.

Για το σπρέι λάμψης με κερατίνη από την Saryna Key σου έχω ξαναμιλήσει. Με βούτυρο καριτέ που περιέχει βιταμίνες Α, Ε και F τα οποία απαλύνουν τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, το έλαιο αυτό από την Saryna Key, είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και δεν βαραίνει τα μαλλιά μου, ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει και τα προστατεύει και από τον ήλιο αφού περιέχει φίλτρα UV. Ναι ομολογουμένως είναι ακριβό, αλλά σε σχέση τιμής και ποιότητα αλλά και ποσότητας, είναι κάτι που αξίζει κανείς να επενδύσει. 
10 προϊόντα μαλλιών που αξίζει να δοκιμάσεις

Το νέο αντιπυτιριδικό σαμπουάν Phytoclear  της Elvive το πήρα από το zampple. Περιέχει 3 αιθέρια έλαια αλλά καταφέρνει όχι μόνο να μην βαρύνει τα μαλλιά αλλά και να τα καθαρίσει σε βάθος, χάρη στο αιθέριο έλαιο Λεμονόχορτου και το αιθέριο έλαιο tea tree, γνωστό για τις καθαριστικές του ιδιότητες, αφήνει τα μαλλιά καθαρά και ανάλαφρα. Επίσης, περιέχει  αιθέριο έλαιο από Γεράνι,  που τονώνει τα μαλλιά, διατηρώντας τα ανάλαφρα.

Επίσης, δοκίμασα πρόσφατα την μάσκα μαλλιών έντονης ενυδάτωσης, Botanic Therapy Oat Milk Delicacy Garnier . Εντατικά θρεμένα χωρίς να έχουν βαρύνει, τα μαλλιά ενδυναμώνονται ως τις άκρες. Μέρα με τη μέρα, γίνονται λαμπερά, απίστευτα πιο απαλά και πιο ελαστικά, πραγματικά πιο ευκολοχτένιστα. Λάμπουν από ομορφιά. Η πλούσια και κρεμμώδη υφή της, που έχει ξεχωριστό άρωμα, ενδυναμώνει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

10 προϊόντα μαλλιών που αξίζει να δοκιμάσεις

Άλλο ένα λαδάκι θρέψης που αξίζει να δοκιμάσεις είναι το Macadamia hair hydration oil από την Kativa. Σου έχω ξαναμιλήσει για αυτό σε προηγούμενη ανάρτηση. Το έλαιο macadamia παράγεται από τους καρπούς macadamia, μια ποικιλία πλούσια ξηρών καρπών από την Αυστραλία. Διαθέτουν το μεγαλύτερο ποσό οφέλιμων μονοακόρεστων λιπαρών από οποιοδήποτε γνωστό ξηρό καρπό. Είναι πλούσιο σε Omega -7 παλμιτολεϊκό οξύ, ενώ προσφέρει υψηλό ποσοστό λιπαρών οξέων ωμέγα-3 και ωμέγα-6, Βιταμίνες Β και αντιοξειδωτικά. Επίσης, έχει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Θα το βρεις στο beautytestbox.

Αν έχεις βαμμένα ξανθά μαλλιά τότε θα σε βασανίζει λίγο το να διατηρήσεις το χρώμα τους. Εγώ παρόλο που τα βάφω με σαντρέ βαφή, πολύ σύντομα αρχίζουν να χρυσίζουν. Για να το αποφύγω αυτό πήρα πρόσφατα με προτροπή της κομμώτριας μου το silver σαμπουάν από την Tommy G. Πρόκειται για ένα αμπουάν νέας γενιάς για γκρίζα μαλλιά που εκτός από την ντελικάτη δράση του ως καθαριστικό, χαρίζει λαμπερά μαλλιά τονίζοντας το φυσικό γκρίζο χρώμα. Χάρη στις ιδιαίτερες μαλακτικές του ιδιότητες αφαιρεί αμέσως το αντιαισθητικό κιτρίνισμα.

To ING Sleek n Wavy Gel  είναι κατάλληλο για ίσιο ή σπαστό look και φυσικό αποτέλεσμα λόγο του ότι αγκαλιάζει την τρίχα καθώς προστατεύει από την υγρασία και το φριζάρισμα. Περιέχει ειδικά πολυμερή (HSP) τα οποία έχουν μνήμη και έτσι όταν στεγνώσουμε τα μαλλιά το gel απομνημονεύει το χτένισμα. Έτσι, όταν θέλουμε να ξαναδώσουμε φόρμα στα μαλλιά αρκεί να τα βρέξουμε και το styling επανέρχεται. Μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά διαφορετικά χτενίσματα, ανάλαφρα και λαμπερά, για κάθε περίσταση. Μπορούμε να πετύχουμε ίσιωμα μεγάλης διάρκειας αφού εξουδετερώνει το φριζάρισμα και αέρινες μπούκλες με νεύρο και ελαστικότητα. Είναι ιδανικό για ρόλει αφού δίνει κράτημα και όγκο, αλλά και μετά από το ηλεκτρικό ψαλίδι για να "κλειδώσουμε" το αποτέλεσμα. 

Το σπρέι υγρής κερατίνης από την Byphasse είναι το τελευταίο που έχω να σου προτείνω. Το ανακάλυψα πριν μερικά χρόνια στα Oggi και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι εξαιρετικό για μαλλιά που ταλαιπωρούνται από την θερμότητα. ένα ελιξήριο ομορφιάς για τα μαλλιά μου και σε πολύ οικονομική τιμή. To Byphasse liquid Keratin θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και είναι πολύ οικονομικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...