LANCOME Advanced Genifique Youth Activating Concentrate Serum review

 Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ακολουθώ μια διαφορετική ρουτίνα για την επιδερμίδα μου. Με προϊόντα στοχευμένα για μεγαλύτερες ηλικίες, ιδανικά να προσφέρουν τόσο ενυδάτωση όσο και σύσφιγξη και αντιγήρανση. Ένα από τα πιο αγαπημένα είναι ο ορός Advanced Genifique Youth Activating Concentrate Serum της Lancome. 

LANCOME Advanced Genifique Youth Activating Concentrate Serum review



Ο Advanced Genifique Youth Activating Concentrate Serum , επανορθώνει και ενεργοποιεί τη νεότητα της επιδερμίδας με τον Προηγμένο Ενεργοποιητή Νεότητας Advanced Génifique της Lancôme. Εμπνευσμένο από μία πρωτοποριακή ανακάλυψη στην επιστήμη των γονιδίων, ο μυθικός Ενεργοποιητής Νεότητας ξεκλειδώνει τη μυστική εξίσωση της νεότητας της επιδερμίδας ενεργώντας σε 10 κλινικά μετρήσιμα χαρακτηριστικά που βλέπεις, που νιώθεις. Σε μόλις 7 ημέρες, τα αποτελέσματα είναι ορατά, στον καθρέπτη - μια επιδερμίδα πιο νέα και λαμπερή.

Ο Advanced Genifique Youth Activating Concentrate Serum λειαίνει λεπτές γραμμές και έντονες ρυτίδες, Ενισχύει τη Λάμψη και τη Διαύγεια, δίνοντας ένα ομοιογενή τόνο στην επιδερμίδα, Βελτιώνει την υφή ορατά και ενισχύει την ελαστικότητα και συσφίγγει την επιδερμίδα, μειώνοντας τη χαλάρωση. Στην καθημερινή μου ρουτίνα ομορφιάς εφαρμόζω δύο ή τρεις σταγόνες Advanced Génifique ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Κάνω απαλό μασάζ με το προϊόν χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων μου για να απορροφηθεί όλο το προϊόν και συνεχίζω με την ενυδατική κρέμα ημέρας μου. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λαμπερή και ομοιόμορφη,ενώ ήδη το χρησιμοποιώ περίπου δύο εβδομάδες.





*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...