Σκέψεις - Ό,τι κάνεις επιστρέφει πάλι σε σένα




Ό,τι κάνεις επιστρέφει πάλι σε σένα. H ζωή είναι ένα μπούμερανγκ, ότι στέλνεις προς τα έξω, θα κάνει τον κύκλο του και θα επιστρέψει σε σένα πολλαπλάσια… αργά ή γρήγορα… Στείλε καλό για να λάβεις καλό!



Αυτά τα λόγια τριγυρίζουν στο μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες. Ότι κάνεις επιστρέφει πίσω σε σένα τρεις φορές. Έτσι μου έχει πει η φίλη μου η Φανή σε μια από τις αμέτρητες συζητήσεις που έχουμε κάνει. Και ειλικρινά πιστεύω ότι έχει απόλυτο δίκιο. 

Και δεν πρέπει να σταματήσεις να κάνεις καλό, δεν πρέπει να σταματήσεις να είσαι ένας πολεμιστής του φωτός, ακόμα κι όταν νιώθεις να αδικείσαι, να μην αναγνωρίζονται οι κόποι σου ή να σου επιτίθενται. 

Δουλειά των "μαγισσών" είναι να επιτεθούν, αλλά εσύ πρέπει να παραμένεις σταθερός στις απόψεις σου. Σταθερός στις ιδέες σου. Σταθερός στο να δίνεις αγάπη.

Όχι δεν το έχω χάσει και μιλάω σα να έχω θεοποιήσει τον Paolo Coehlo. Αλλά σκέψου ο λίγο. Πόσες φορές όταν έκανες κάτι καλό, αυτό σου επέστρεψε πίσω; Ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά πιστέψε με ήταν πολλές. Κι αν δεν το αναγνωρίσαμε με την πρώτη , σίγουρα η σοφία του χρόνου μας το έδειξε μετά.

Και ναι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα βλέπουν το κακό στις πράξεις σου. Και ναι θα υπάρξουν κάποιοι που θ ασου επιτεθούν και θα θέλουν το κακό σου. Θα το κάνουν γιατί οι ίδιοι έχουν μια καρδιά γεμάτη μίσος. Βλέπουν μίσος και κακία γιατί οι ίδιοι έχουν μόνο μίσος και κακία μέσα τους. Εσύ όμως δεν πρέπει να σταματήσεις να κάνεις το καλό. Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπες μην φοβηθείς. 


Πρέπει να δίνουμε και να δίνουμε αγάπη, καλοσύνη, ευτυχία, σεβασμό, ειλικρίνεια. Και ο θεός ή το Κάρμα ή η Θεία Δίκη ή αυτό το υπέρτατο ον που μας παρακολουθεί και είναι υπεύθυνο για την ύπαρξη όλων, θα το δει. Και θα σου το επιστρέψει πολλαπλάσια πίσω. 


Με αυτή τη σκέψη σε αφήνω τώρα και σε καλημερίζω. Ας είναι η έμπνευση σου για την εβδομάδα που έρχεται. Σίγουρα θα είναι η έμπνευση μου μου για την δική μου εβδομάδα.




The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...