Πρασίνισαν τα μαλλιά σου από την πισίνα; Να η λύση!

Δεν σου αρέσει η θάλασσα ή απλά προτιμάς την σιγουριά της πισίνας; Όμως το χλώριο και τα άλλα "χημικά" που βρίσκονται στο νερό της πισίνας πολλές φορές ευθύνονται για τα πρασινισμένα μαλλιά μας. Αυτό συμβαίνει στις ξανθούλες της παρέας και όσο πιο ανοιχτά ξανθά τόσο πιο κοντά βρίσκεστε στο να δείτε τα ξανθά μαλλάκια σας να πρασινίζουν μετά από τις ατέλειωτες ώρες στην πισίνα. Κι όμως υπάρχει τρόπος και μάλιστα οικονομικός για να αποφύγετε να μοιάσετε στον Σρεκ....

  1.  Πρώτα πρώτα καλό είναι να βρεξετε τα μαλλιά σας, πριν μπείτε στην πισίνα. Ευκαιρία να επισκευτείτε το ντους πριν βουτήξετε λοιπόν (αν δεν έχετε ντους εκεί κοντά βρεξτε τα και με το λάστιχο, καθώς το απλο νερό θα προετοιμάσει τα μαλλιά σας πριν την πισίνα. Αφού τα βρέξετε και πριν βουτήξετε απλώστε λίγο conditioner στα μαλλιά σας, ενώ αν θέλετε να ξοδέψετε κάτι παραπάνω μπορείτε να βρειτε και ειδικά αντηλιακά προϊόντα που αποτρέπουν τα ξανθά μαλλιά σας από το να πρασινίζουν. Αλλά και το απλό conditioner κάνει μια χαρά την δουλειά του αφού λειτουργεί σαν ασπίδα στις ουσίες της πισίνας (χλώριο, χαλκός κτλ)
  2. Μετά τις βουτιές στην πισίνα και το τρελό Pool party μην ξεχάσετε να λουστείτε με το αγαπημένο σας σαμπουάν και conditioner. Μην παραλήψετε αυτό το βήμα με την δικαιολογία ότι η πισίνα δεν έχει θαλασσινό νερό και επομένως δεν χρειάζεστε ξέβγαλμα. Μπορεί να σας καθυστερήσει λίγο αλλά αξίζει τον κόπο αν θέλετε να αποφύγετε την πρασινίλα του χλωρίου.
  3. Αν όμως τα μαλλιά μας πρασίνισαν ήδη από την πισίνα τι κάνουμε τώρα; Η κέτσαπ (ή ο ντοματοχυμός) , το λεμόνι και το ξύδι μπορούν να σε σώσουν. 3 απλά υλικά που μπορείτε να βρείτε στην κουζίνα σας  Οπότε μόλις επιστρέψετε σπίτι πηγαίνετε κατευθείαν στην κουζίνα σας. Διαλέξτε πιο σας βολεύει περισσότερο και απλώστε το στα μαλλιά σας, αφήστε το λίγα λεπτά να δράσει σαν μάσκα και ξεβγάλτε καλά. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί. Ενταξει δεν θα μυρίζει ανθόνερο αλλά δεν θα μοιάζετε και με τον Χουλκ ;)

πηγή εμπνευσης: ivillage




The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...