Pretty in pink - L' Oreal Infaillible blush, nails & lips

Αυτή τη σεζόν το ροζ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στο μακιγιάζ. Αμέσως μόλις πήρα στα χέρια μου αυτά τα μαγικά ροζ τα δοκίμασα και τώρα ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για τα καυτά ροζ της L' oreal .
L' oreal infallible trends

Μια παλέτα, 5 αποχρώσεις, αμέτρητοι χρωματικοί συνδυασμοί. Ανάμιξε τις αποχρώσεις με το ειδικό πινέλο και πειραματίσου με την εφαρμογή. Κάνε contouring, draping ή εφάρμοσε και στα βλέφαρα σαν σκιά. Η Infaillible Blush Palette από τη L'Oreal Paris, για αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς και αποτέλεσμα που διαρκεί περιέχει 5 αποχρώσεις από ανοιχτές σε σκούρες - ματ και σάτιν υφές - ροζ και ροδακινί τόνοι για να διαλέξεις.

Ένα από τα Must του φετινού καλοκαιριού είναι το Draping. Είναι η νέα τεχνική στο ρουζ για φυσικό νεανικό αποτέλεσμα και φυσικά το ροζ κυριαρχεί για ακόμη μια φορά. Με το ειδικό πινέλο του ρουζ επίλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση από την Infaillible blush palette κατά προτίμηση ροζ σκούρο και μετά τοποθέτησε το πινέλο στο κόκκαλο των ζυγωματικών και άπλωσε το ρουζ με κινήσεις μπρος πίσω δημιουργώντας ένα οπτικο οβάλ. Με μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση κάνε καλό blending σβήνοντας απαλά προς τους κροτάφους και το κινητό βλέφαρο . Παίξε με την ένταση ανάλογα με το στυλ σου.

Στα χείλη δοκίμασα το Infaillible lip paint Matte 202 (king pink). Έχει κρεμώδη ματ αίσθηση και καλή διάρκεια. Το καλό είναι ότι χτίζετε η ένταση του και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο. Τα χείλη της φετινής άνοιξης είναι δυναμικά και με προσωπικότητα άλλωστε, ας τολμήσουμε λίγη ένταση παραπάνω.

Στα νύχια μου επίσης από την infaillible σειρά δοκίμασα το 132 Painty pink με πολύ καλή απόδοση και διάρκεια που ξεπερνά τις 10 μέρες. Σε μόλις δύο βήματα είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα χάρη στις έντονες χρωστικές για εκτυφλωτικό χρώμα και UV gel για έντονη λάμψη και διάρκεια. 


L' oreal infallible trends

Νομίζω για ακόμη μια φορά η L'oreal μας προσφέρει τα καλύτερα από τις νέες τάσεις του μακιγιάζ και μοιράζεται μαζί μας όλα τα Must haves για να μπορούμε να σχεδιάσουμε τη δική μας ομορφιά, προσαρμόζοντας τις νέες τάσεις στη δική μας προσωπικότητα.


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...