5 λόγοι για να δοκιμάσεις το JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera

Το JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera, φροντίζει εδώ και χρόνια την ευαίσθητη επιδερμίδα και προσφέρει σε όλες τις γυναίκες την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη για μια απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Το JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera έχει ειδική σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών, ενώ δεν περιέχει χρωστικές ή φθαλικές ενώσεις. Είναι εμπλουτισμένο με aloe vera, ένα φυσικό συστατικό που είναι γνωστό για τις πολλαπλές ωφέλιμες δερματολογικές του ιδιότητες. 
JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera


JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera


Το JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera είναι ότι χρειάζομαι για να ξεκινήσω το καλοκαίρι μου δυναμικά. Άλλωστε είναι τόσες πολλές οι χρήσεις του που πραγματικά είναι ένας σύμμαχος για το καλοκαίρι, ειδικά αν δεν θέλεις να κουβαλάς πολλά πράγματα στις διακοπές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενυδάτωση σώματος, αλλά και ως λάδι ντεμακιγιάζ. Προσωπικά, έχω να προτείνω 5 λόγους για να μην το αποχωριστούμε φέτος το καλοκαίρι. 

JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera
  1. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι ανάγκες για ενυδάτωση έχουν αυτόματα πολλαπλασιαστεί. Με το JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera μπορώ να ενυδατώσω την επιδερμίδα μου αποτελεσματικά, μετά την θάλασσα και την έκθεση στον ήλιο αλλά και μετά την πολύωρη εργασία στην πόλη. Απλά το απλώνω σε υγρή επιδερμίδα μετά το ντους και «κλειδώνει» 10 φορές περισσότερη υγρασία στην επιδερμίδα από οποιαδήποτε άλλη λοσιόν που εφαρμόζεται σε ξηρές επιδερμίδες. H Aloe Vera είναι άλλωστε γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες και είναι αυτή που εμπλουτίζει την σύνθεση του JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera, για ακόμα περισσότερη ενυδάτωση.
  2. Τώρα το καλοκαίρι, φοράω σχεδόν καθημερινά σανδάλια και οι φτέρνες μου σκληραίνουν πιο γρήγορα. Αφού τις τρίψω καλά, απλώνω το Baby oil στις πατούσες λίγο πριν κοιμηθώ. Ιδανικά φοράω και κάλτσες, για να συγκρατούν την ενυδάτωση για περισσότερες ώρες.
  3. To JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera είναι ιδανικό για να φτιάξουμε σπιτικά scrub σώματος. Απλά ανακατεύω αλάτι ή ζάχαρη και ανακατεύω. Αν θέλω προσθέτω και κάποια επιπλέον συστατικά για να δημιουργήσω το τέλειο απολεπιστικό σώματος, ικανό να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες, ενώ η αλόη που περιέχει αποτελεί τον ενυδατικό παράγοντα που χρειάζομαι.
  4. Για τέλειο μανικιούρ. Πολλές φορές χρησιμοποιώ το JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera για να ενυδατώσω την περιοχή γύρω από τα νύχια μου. Απλά χρησιμοποιώ μια απειροελάχιστη ποσότητα για να κάνω ένα ελαφρύ μασάζ στο κάθε νύχι, στοχεύοντας στις παρανυχίδες. 
  5. Εκτός από ενυδατικό λάδι σώματος το JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως έλαιο μπάνιου. Αν είστε από αυτές που απολαμβάνουν την ιεροτελεστία ενός χαλαρωτικού μπάνιου, μπορείτε να ρίξετε λίγο από το JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera στην μπανιέρα σας, μαζί με το αφρόλουτρο σας. Η επιδερμίδα μετά θα είναι πολύ απαλή... τόσο απαλή και ενυδατωμένη που θα πρέπει να προσέξετε πως θα βγείτε από την μπανιέρα, μην γλιστρήσετε.
Extra tip: Αν δεν έχετε highlighter, απλά απλώστε μια πολύ μικρή σταγόνα JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera στην κορυφή από τα μήλα σας και δώστε την λάμψη που χρειάζεστε στο μακιγιάζ σας.
JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...