Πως η βιταμίνη C βοηθάει την επιδερμίδα μας - Synchroline Synchrovit C, Συμπυκνωμένος Αντιγηραντικός Ορός με Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C έχει αντιγηραντική δράση, βοηθάει στην επανόρθωση, την αναδόμηση και τη διατήρηση των υγιών κυττάρων, ενώ διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, αυξάνει την φωτεινότητα του δέρματος, καταπολεμώντας ταυτόχρονα και την υπερμελάγχρωση και τις δυσχρωμίες και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Για αυτό και τα προϊόντα περιποίησης με βιταμίνη C έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως άλλωστε και ο Synchroline Synchrovit C, Συμπυκνωμένος Αντιγηραντικός Ορός με Βιταμίνη C.

Synchroline Synchrovit C, Συμπυκνωμένος Αντιγηραντικός Ορός με Βιταμίνη C


Το Synchroline Synchrovit C εξουδετερώνει τη βλάβη που προκαλείται τόσο σε κυτταρικό όσο και σε μακρομοριακό επίπεδο . Είναι ένας λιποσωμικός ορός, ο οποίος έχει σχεδιαστεί ειδικά για καθημερινή χρήση, για τον έλεγχο της χρονογήρανσης και της φωτογήρανσης, μειώνοντας ορατά τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης, μετά από μόλις 30 ημέρες θεραπείας .

Είναι σε θέση να βελτιώσει σημαντικά την υφή του δέρματος και τον τόνο, καθώς και να αναστείλει την ανάπτυξη των κηλίδων του δέρματος . Μετά από 30 ημέρες χρήσης έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την επιφανειακή ενυδάτωση, προσφέρει ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα, μειώνει την παραγωγή μελανίνης και βελτιώνει σημαντικά το βάθος των ρυτίδων .

Synchroline Synchrovit C, Συμπυκνωμένος Αντιγηραντικός Ορός με Βιταμίνη C

Synchroline Synchrovit C, Συμπυκνωμένος Αντιγηραντικός Ορός με Βιταμίνη C

Αυτά τα μικρά θαυματουργά μπουκαλάκια περιέχουν βιταμίνη C σε σκόνη την οποία αναμιγνύουμε κάθε φορά πριν ανοίξουμε το κάθε ένα από αυτά. Με αυτόν τον τρόπο η βιταμίνη C διατηρείται φρέσκια μέχρι να χρησιμοποιηθεί. Ο ορός που παράγεται από την ανάμειξη αυτή διαρκεί για κάθε μπουκαλάκι περίπου 6 χρήσεις για μένα, που τον χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μόνο σε πρόσωπο και λαιμό, πριν την ενυδατική μου κρέμα. 

Το δέρμα αποκτά φωτεινότητα και λάμψη ενώ δείχνει πιο ομοιόμορφο, προσφέροντας ουσιαστικά ολική επαναφορά!

Extra tip: Μην αμελείτε να προστατευτείτε από τον ήλιο. Ειδικά όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα με λευκαντική δράση όπως το συγκεκριμένο, καλό είναι να επιλέγετε το πρωί να φοράτε αντηλιακά με υψηλό SPF και UVA - UVB Προφύλαξη.

Εγώ τα βρήκα στο ofarmakopoiosmou.gr περίπου στα 18€ και θεωρώ ότι είναι μια πολύ οικονομική τιμή για αυτό που προσφέρουν καθώς η ποσότητα μπορεί να μου κρατήσει πολύ περισσότερο από μήνα. Αν βέβαια η φωτογήρανση σας και η επιδερμίδα σας έχει περισσότερη ανάγκη θεραπείας, τότε θα πρέπει να τα χρησιμοποιείται και το πρωί.



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...