Η απόλυτη φροντίδα σώματος με Intermed Luxurious Moisterizing Body Creams

Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο περισσότερο νιώθω την ανάγκη να κάνω συχνότερα ντους, κυρίως γιατί περπατάω πάρα πολύ και όπως είναι λογικό, ιδρώνω και περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι έχω ανάγκη από μια καλή ενυδατική κρέμα σώματος, που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα μου και θα την "ξεδιψάσει". Ευτυχώς για μένα βρήκα την απόλυτη φροντίδα σώματος στις Intermed Luxurious Moisterizing Body Creams που βρήκα στο ofarmakopoiosmou.gr.

Intermed Luxurious Moisterizing Body Creams

Intermed Luxurious Moisterizing Body Creams

Η Luxurius Moisturizing Body Cream είναι μια πολύτιμη ενυδατική κρέμα σώματος που αποτελεί μια απόλαυση για το σώμα. Χάρη στη προηγμένη της σύνθεση που συνδυάζει εκχυλίσματα βοτάνων πλούσια σε άλφα υδροξέα (ΑΗΑ) και φυσικά ενυδατικά έλαια, δυναμώνει το δέρμα δημιουργώντας έναν πολυ-επίπεδο δίχτυ γύρω από τους ιστούς. Το δίχτυ αυτό διεγείρει τους ιστούς του δέρματος και «ελευθερώνει» την κόλα μεταξύ των νεκρών κυττάρων του δέρματος, προκαλώντας τη πτώση τους, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό ενώ εμπλουτίζει τους φυσικούς μηχανισμούς αυτοάμυνας και κυτταρικής ανάπλασης.

Intermed Luxurious Moisterizing Body Creams



Ανατρεπτικό και κρυστάλλινο άρωμα από εκχύλισμα ζαχαροκάλαμου με ενυδάτωση που διαρκεί. Οι τονωτικές του ιδιότητες απελευθερώνουν την αναζωογονη-τική ενέργεια των ζαχαρένιων μικροκρυστάλλων, προσφέροντας μία δροσιστική αύρα ανανέωσης. Η συγκεκριμένη είναι ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς δίνει την αίσθηση δροσιάς. Το μοναδικό μείον της είναι ότι δεν απορροφάται εύκολα, θέλει δηλαδή λίγο χρόνο πριν ντυθείτε. Ωστόσο μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να ενυδατώσει όλο το σώμα σας. Ακριβώς λόγω της πλούσιας υφής της εγώ την χρησιμοποιώ μετά το ντους ή ακόμα και μετά το ξύρισμα. καθώς ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει.


Εξωτικό, αγνό, αισθησιακό άρωμα από εκχύλισμα Βανίλιας Μαδαγασκάρης. Η αιθέρια μυρωδιά του αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις, αφυπνίζοντας σώμα και πνεύμα. Εξίσου πλούσια ενυδάτωση και βουτυρένια υφή που σε ξετρελαίνει. Όπως και με το Icing sugar, μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να προσφέρει την μέγιστη ενυδάτωση που χρειάζεται.

Δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά, είμαι όμως σίγουρη πως θα τα λατρέψετε. 


find your skin type




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...