Νέα ανανεωμένη σειρά ντεμακιγιάζ από την Caudalie

Πριν λίγο καιρό ήρθε στα χέρια μου η νέα, ανανεωμένη σειρά καθαρισμού της Caudalie. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της ιεροτελεστία στη φροντίδα της επιδερμίδας της. Αναμφίβολα όμως, το ντεμακιγιάζ είναι το σημαντικό βήμα για μια όμορφη επιδερμίδα. Για την ξηρή, μεικτή ή ευαίσθητη επιδερμίδα που είναι εκτεθειμένη στη ζωή της πόλης ή στην ύπαιθρο, ο άψογος καθαρισμός είναι το μυστικό κάθε υγιούς και φωτεινής επιδερμίδας που δεκαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της ρουτίνας

CAUDALIE σειρά ντεμακιγιάζ




Νέα ανανεωμένη σειρά ντεμακιγιάζ από την Caudalie

 H νέα σειρά ντεμακιγιάζ που θα μας συντροφεύσει στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, περιλαμβάνει το Make-Up Removing Cleasing Oil, που συνδυάζει ενυδατικά έλαια από κουκούτσια σταφυλιού και αμυγδάλου με ηλιέλαιο και καστορέλαιο, ιδανικά για την αφαίρεση κάθε τύπου μακιγιάζ, τον πλούσιο αφρό Instant Foaming Cleanser που χάρη στο ενυδατικά εκχυλίσματα σταφυλιού και φασκόμηλου εξυγιαίνει απαλά την επιδερμίδα και το ενυδατικό βιολογικό νερό Micellar Cleansing Water που καθαρίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα με μια μόνο κίνηση. Τη σειρά συμπληρώνουν δύο ακόμα προϊόντα το γαλάκτωμα Gentle Cleansing Milk και η τονωτική λοσιόν Moisturizing Toner.

Νέα ανανεωμένη σειρά ντεμακιγιάζ από την Caudalie

Make-Up Removing Cleasing Oil
Ένας συνδυασμός από ενυδατικά έλαια κουκουτσιών σταφυλιού και αμυγδάλου, ηλιέλαιο και καστορέλαιο, αποτελεσματικός για κάθε τύπο μακιγιάζ, προσώπου, ματιών, χειλιών, ακόμα και του αδιάβροχου. Αν και το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για ξηρή επιδερμίδα, ομολογώ ότι έχει γίνει το αγαπημένο μου, καθώς δείχνω μια προτίμηση γενικότερα στα έλαια ντεμακιγιάζ. Αφού απλώσω μια ποσότητα στο πρόσωπο μου και κάνω ελαφρύ μασάζ, βρέχω λίγο τα δάχτυλα μου για να το μετατρέψω σε γαλάκτωμα και με κυκλικές κινήσεις, διαλύω το μακιγιάζ που φορώ. Προσωπικά το αφαιρώ με το glov μου αλλά αν έχετε ξηρή επιδερμίδα μπορείτε να το αφαιρέσετε απλώς με νερό.

Για τον συγκεκριμένο αφρό καθαρισμού σου έχω μιλήσει στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ωστόσο, αν έχεις λιπαρό δέρμα όπως εγώ, ίσως να μην σου είναι αρκετός ο συγκεκριμένος αφρός ή μάλλον να τον προτιμήσεις για τον απλό καθαρισμό του προσώπου σου το πρωί. 

Έχω δοκιμάσει και στο παρελθόν το συγκεκριμένο προϊόν το οποίο το βρίσκω εξαιρετικό για το καθημερινό μου ντεμακιγιάζ, όχι όμως αρκετό για κάτι πιο βαρύ. Σε κάθε περίπτωση, είναι το επόμενο βήμα για μένα μετά από το λαδάκι ντεμακιγιάζ, για να βγάλω τυχόν υπολείμματα από την περιοχή των ματιών, με απαλό αλλά δραστικό τρόπο. Η αναζωογονητική και ανάλαφρη σύνθεσή του, με ενυδατικό βιολογικό Νερό σταφυλιών και καταπραϋντικό χαμομήλι, καθαρίζει, ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση.

Gentle Cleansing Milk
Για όσες αγαπούν τον κλασσικό τρόπο ντεμακιγιάζ (κι εγώ είμαι μια από αυτές) το Gentle Cleansing Milk είναι ο ιδανικός σύμμαχος σας. Πρόκειται για ένα βελούδινο προϊόν καθαρισμού το οποίο αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, απαλή και προστατευμένη από τις ελεύθερες ρίζες. Είναι κατάλληλο για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες και ιδανικό για όσες θέλουν να κάνουν ένα προσεγμένο ντεμακιγιάζ χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα τους.

Είναι μια ενυδατική λοσιόν για πρόσωπο και μάτια. Εμπλουτισμένη με τον ενυδατικό παράγοντα Vinolevure αυτή η λοσιόν ολοκληρώνει τον καθαρισμό προσώπου και ματιών. Η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο καθαρή, ενυδατωμένη, ανανεωμένη και απαλή. Δεν περιέχει αλκοόλ και είναι δερματολογικά ελεγμένη. Την εφαρμόζετε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας σε πρόσωπο και μάτια (ναι και μάτια η συγκεκριμένη) με ένα βαμβάκι και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. 

Προσωπικά ξεχωρίζω το έλαιο καθαρισμού και σε δεύτερη φάση το γαλάκτωμα, καθαρά γιατί την συγκεκριμένη περίοδο απλά προτιμώ τα έλαια και balm καθαρισμού γενικά για το ντεμακιγιάζ μου και στο τέλος περνώ με ένα βαμβάκι το νεράκι ντεμακιγιάζ για να αφαιρέσω τυχόν υπολείμματα.

Αλήθεια έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ της Caudalie; πως σας φάνηκαν;

find your skin type




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...