Ταξίδι στην εξοχή του γαλλικού νότου με τα Le Petit Marseillais

Τα Le Petit Marseillais μας ταξιδεύουν στην εξοχή του γαλλικού νότου μέσα από αγνά υλικά και μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις μας!

Le Petit Marseillais

Le Petit Marseillais
 Πλανήτες με μυρωδιές, πλανήτες με χρώματα, πλανήτες του μοντέρνου και των διαχρονικών αξιών, πλανήτες της αρμονίας και της χαράς της ζωής... Ανακαλύψτε τον πλούτο της γκάμας των προϊόντων μας για την υγιεινή και τη φροντίδα του σώματος και των μαλλιών, και επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν καλύτερα!
Le Petit Marseillais
 Κρέμα Μαλλιών με φύλλα Λουίζας και Τσαγιού. Το εκχύλισμα λουίζας Le Petit Marseillais  προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένα φύλλα, των οποίων η συγκομιδή γίνεται στην ηλιόλουστη Νότια Γαλλία. Εκχύλισμα φύλλων τσαγιού: το τσάι χρησιμοποιείται ανέκαθεν σε συνταγές ομορφιάς. Το εκχύλισμα των φύλλων του γίνεται προσεκτικά, ώστε να διατηρούν τη φρεσκάδα τους. Καθαρίζει αποτελεσματικά από τη ρίζα προσφέροντας δροσερή αίσθηση και ανάλαφρα, αναζωογονημένα μαλλιά με υγιή όψη. Τα μαλλιά ξεμπερδεύονται εύκολα
Le Petit Marseillais

Τα νέα προϊόντα περιποίησης σώματος της σειράς SUBLIMANT Έλαιο Βερίκοκου και Λευκό Κρίνο, προσφέρουν ενυδατωμένη και απαλά αρωματισμένη επιδερμίδα, με μια λάμψη καλοκαιριού που κρατά όλο το χρόνο.
Le Petit Marseillais

Ενυδατικό Κρεμοντούς με Βατόμουρο και Παιώνια, για ένα αναζωογονητικό ντους. Ο κρεμώδης αφρός του αφήνει ένα εκπληκτικό άρωμα σε δροσερές και αρωματικές νότες, ενώ θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Ενυδατικά Σπρέι Άμεσης Ενυδάτωσης με: Έλαιο Βερίκοκου και Λευκό Κρίνο και Έλαιο Αργκάν. Με εύκολη εφαρμογή, άμεση απορρόφηση και Βαθιά ενυδάτωση για 24ώρες και φυσικά συστατικά για βαθιά θρέψη

Τα νέα προϊόντα των Le Petit Marseillais
 Το ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΒΑΘΙΑΣ ΘΡΕΨΗΣ Le Petit Marseillais με Εκχύλισμα Αλόε Βέρα & Νέκταρ μελιού είναι υποαλλεργικό, με την έννοια ότι η σύνθεση του ελαχιστοποιεί την εμφάνιση αλλεργιών. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει απαλά, ενυδατώνει εντατικά και καταπραΰνει τις ευαίσθητες και πολύ ξηρές επιδερμίδες των παιδιών και των ενηλίκων.

Le Petit Marseillais

Le Petit Marseillais

Le Petit Marseillais

Le Petit Marseillais

Le Petit Marseillais PR Event

Γνωρίσαμε τα νέα προϊόντα των Le Petit Marseillais, στο PR event που διοργανώθηκε στο The Residence, στην Βαρυμπόμπη και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Οι μυρωδιές μας ταξιδέψανε στον Γαλλικό νότο. Τα φυσικά τους συστατικά είναι η εγγύηση για την ποιότητα τους. 
Le Petit Marseillais The KM Projects

Le Petit Marseillais

*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...