Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence

H Caudalie δημιούργησε το Vinoperfect Concentrated Brightening Essence, με μια ανάλαφρη και εκλεπτυσμένη φόρμουλα, εμπνευσμένη από την κορεάτικη κοσμητολογία και εμποτισμένη από την τεχνογνωσία των εργαστηρίων της Caudalie.
Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence


Σας έχω μιλήσει και στο παρελθόν για την κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς μου. Τα Κορεάτικα προϊόντα έχουν μπει στην καρδιά μου τα τελευταία χρόνια και ως ένα σημείο φταίει και το γεγονός ότι η επιδερμίδα των γυναικών της συγκεκριμένης χώρας, είναι τόσο αψεγάδιαστη που δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς για τα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Η Κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς περιλαμβάνει 10 βήματα περιποίησης. Για την συγκεκριμένη ρουτίνα έχω μιλήσει σε αναλυτικό άρθρο εδώ, ενώ έχω κάνει και αναλυτικό βίντεο.


Korean Skin Care routine

To Essence είναι σημαντικό βήμα στην Κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς. Μετά τον καθαρισμό και την τόνωση, εφαρμόστε μερικές σταγόνες της ουσίας στα δάκτυλά σας (ή ένα βαμβάκι) και αγγίξτε απαλά το πρόσωπο και το λαιμό. Προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν όπως ο ορός και η ενυδατική μας κρέμα. Το νέο Essence της Caudalie, βασίζει την αποτελεσματικότητα του στην σύνθεση του με βάση το γλυκολικό οξύ για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, με εκχύλισμα λευκής παιώνιας για ομοιογένεια και λάμψη στην επιδερμίδα και με νερό σταφυλιών- ένα συστατικό, σήμα κατατεθέν της Caudalie αναγνωρισμένο για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Η υγρή φόρμουλα εισχωρεί σχεδόν άμεσα στο δέρμα, προετοιμάζοντας το δέρμα για τα ενεργά συστατικά κατά της σκουρόχρωμων κηλίδων που υπάρχουν στον Vinoperfect Radiance Serum της ίδιας σειράς.

Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence

Αυτή η θεραπεία συνδυάζει αποδοτικότητα και απαλότητα για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να αποκαλύψετε την αρχική λάμψη του. Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρω ότι δεδομένου ότι περιέχει συστατικά όπως το γλυκολικό οξύ και προορίζεται για να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα και να την καθαρίσει από τις κηλίδες, το συγκεκριμένο προϊόν είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθεί τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες σε συνδυασμό με άλλα λευκαντικά προϊόντα, ούτως ώστε να φανεί στο μέγιστο η αποτελεσματικότητα τους.

Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence




Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...