10 step Skin Care Routine (korean Style) η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου

Οι Κορεάτες φημίζονται για τα προϊόντα περιποίησης τους, από τα οποία έχω δοκιμάσει κατά καιρούς πολλά και έχω ενθουσιαστεί. Σήμερα θα σας μιλήσω για την δική μου ρουτίνα περιποίησης, η οποία είναι εμπνευσμένη από την Κορεάτικη ρουτίνα με τα 10 βήματα περιποίησης.






1. Καθαρισμός με έλαια
Αρχικά κάνω ντεμακιγιάζ και καθαρίζω το πρόσωπο μου με ένα έλαιο καθαρισμού με χαμομήλι από την The Body Shop. Ενίοτε χρησιμοποιώ και το Balm της ίδιας σειράς.

2. Καθαρισμός με βάση το νερό
Συνεχίζω με το πολυαγαπημένο BIODERMA ή με κάποιο άλλο νεράκι καθαρισμού

3. Απολέπιση
Σειρά έχει η απολέπιση. Επειδή χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά το Clarisonic Mia fit το οποίο κάνει βαθύ καθαρισμό χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα, δεν επιμένω με κάποιο άλλο scrub. 2-3 φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώ τους δίσκους απολέπισης από την Avon. Περιέχουν οξέα και είναι ότι χρειάζομαι σε επίπεδο απολέπισης.

4. Τονωτική λοσιόν
Για τονωτική λοσιόν έχω καταλήξει τα τελευταία χρόνια στο toner της Byphasse. Θα το βρείτε και στα Hondos Center Και στα Oggi αλλά και σε άλλα καταστήματα καλλυντικών.

5. Essence
Έχω επιλέξει της Jourlique αλλά ομολογώ ότι θέλω πολύ να δοκιμάσω και Κορεάτικα προϊόντα

6. Ορός και αμπούλες
Καθημερινά χρησιμοποιώ ορό πριν την ενυδατική μου, το πρωί επιλέγω της Lancome το Genifique το βράδυ της Yellow Rose Dark Spot Fader. Το χειμώνα επίσης χρησιμοποιώ και τις αμπούλες της Castalia Chronoderm με βιταμίνη C όπως επίσης και τον ορό της ίδιας σειράς.

7. Μάσκα
Έχει γίνει χαμός με τις νέες μάσκες ενυδάτωσης οι οποίες είναι εμποτισμένες με θεραπευτικά ενυδατικά συστατικά. Εγώ αυτό το καιρό δοκιμάζω της Artistry

8. Ενυδατική ματιών
Αγαπημένες κρέμες ματιών έχει η Caudalie και η Youth lab WRINKLES ERASURE CREAM FOR EYES. Λατρεύω και τα Eye pads με υδρογέλη από την Petitfee. 

9. Ενυδατική προσώπου.
Έχω ξετρελαθεί με την ενυδατική της Kiehls Multi Corrective Cream γιατί είναι μια κρέμα πλούσια και δροσερή που ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα μου, ενώ δρα και αντιγηραντικά. Την χρησιμοποιώ κάθε βράδυ. Το πρωί επιλέγω την ενυδατική αντιγηραντική κρέμα με χαβιάρι  από Natura Siberica., είναι η Absolut Beluga Extra Lifting Face cream.

10. Αντηλιακή προστασία
Γιατί είμαστε στην Ελλάδα και ο ήλιος δεν συγχωρεί . Ξεχωρίζω την αντηλιακή κρέμα της Frezyderm για την υφή της και την προστασία που προσφέρει.


Δείτε το βίντεο που ετοίμασα εδώ:




Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...