Intensive Care Oils Youth Recapture

H Seventeen δημιούργησε το Youth Recapture στην σειρά Intensive Care Oils . Ένα λάδι για αντιρυτιδική δράση και λάμψη με έλαιο από οργανική ελιά, πασιφλώρα, σόγια, βερίκοκο, plukenetia volubilis, πράσινο καφέ και βιταμίνη Ε, ιδανικό για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.
Intensive Care Oils Youth Recapture



Ένας πολύτιμος συνδυασμός φυσικών ελαίων για βαθιά θρέψη και αναδόμηση της επιδερμίδας. Ενυδατώνει και τονώνει την κουρασμένη επιδερμίδα, ενώ ηρεμεί από τις κοκκινίλες. Το Youth Recapture Intensive Care Oil έχει συσφιγκτική δράση και απαλύνει τις ρυτίδες. Επίσης, ενισχύει τη δράση της κρέμας βελτιώνοντας τη συνολική υφή της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα αναδεικνύεται άμεσα πιο σφριγηλή και φωτεινή. Είναι ιδανικό για όσες έχουν κανονική ή ξηρή επιδερμίδα, αλλά και όσες έχουμε λιπαρή αλλά τώρα το καλοκαίρι θέλουμε ένα "after sun" για το πρόσωπο, που να βοηθά την επιδερμίδα μας να ενυδατωθεί χωρίς να την βαραίνει. 

Extra tip: Αναμίξτε το Youth Recapture Intensive Care Oil με το foundation σας για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.
2-3 σταγόνες πρωί και βράδυ απευθείας σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ είναι αρκετές για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας. Κάντε ελαφρύ μασάζ και συνεχίστε με την κρέμα σας. Προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ ή μετά την παραλία, όταν νιώθω την επιδερμίδα μου πιο αφυδατωμένη.

Intensive Care Oils Youth Recapture



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...